Kutyatatyi

A japán Tsuchiya Kaban márka, amely 1965 óta foglalkozik bőr kiegészítők készítésével, bőrhátizsákokat gyárt kutyák számára, hogy a szőrös kedvencek a séták során magukkal vihessék a saját finomságukat és játékaikat.

A széria szíjakkal is rendelkezik, így a gazdik a bőrhátizsákot a testükre is felcsatolhatják, ha kutyáik már megunták a saját jutalomfalatjaik és játékaik cipelését. A kutyáknak szánt bőrhátizsák december 14-től lesz kapható korlátozott mennyiségben, a Tsuchiya Kaban pedig november 1-től előrendelési értékesítési eseményt tart Shibuya üzletében.
A Tsuchiya Kaban “randoseru”, amit iskolai hátizsáknak vagy a diákok által Japánban használt táskáknak lehet fordítani, cserzett bőrből készül, hogy illeszkedjen a különböző szőrszínhez és a gazdi ruházatához.

A cserzett bőr textúrája és árnyalata is elmélyül az idő múlásával, mintha méltóságteljesen öregedne a kutyával és a gazdával együtt. A kutyáknak szánt bőr hátizsákot egy állítható bőrhámhoz rögzítik, amely segít a kutyának a táska hátán hordozásában.
A Tsuchiya Kaban a bőr hátizsák és a hám esetében is nejlont alkalmaz a pántok anyagaként. Ez a választás kényelmet biztosít, és csökkenti a kutyák és gazdáik megterhelését, mivel az anyag könnyebben csúszik át a táska csatján, amikor a gazdik beállítják a pántokat. A bőrhátizsákhoz rendelhető póráz is, amelyet a tulajdonos egyszerűen a táskára csíptethet.
A Tsuchiya Kaban a nume bőrhöz fordul a hátizsák és a hám anyagához, amely egy rusztikus felületű, tanninnal cserzett marhabőr. Ez egy “bőrszerű bőr”, amely megőrzi természetes minőségét, tapintását és kifejezését. Tsuchiya Kaban szerint kezdetben kemény lehet, de idővel fokozatosan megpuhul és fényes patinát kap. Gazdag textúrája és maga az anyag sok évig is megmaradhat, ha gondosan használják és karbantartják (és ha a kutyák nem rágják meg).

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek