Lebegő tornyok

Az iráni A.Roc.Studio “Sports and Entertainment Complex” projektjét egy különböző tornyokból álló kollekcióként képzeli el, melyek szinte lebegnek a város felett.

Az épületet sport és szórakoztatási célra használnák. A dizájner, Amirali Sharifi által vezetett csapat olyan területeket ötvöztek, mint a konditerem, spa, éttermek, bowling pálya, billiárd terem és digitális játékterem.

Lebegő tornyok

A lenyűgöző komplexum az iráni Shiraz modern szakaszának létfontosságú kereszteződésében található. A széles körű felhasználási lehetőségek mellett a projekt megtervezését az a cél vezérelte, hogy egy megkülönböztetett és ikonikus képet hozzanak létre, ahol a különböző részek lebegnek az üvegfüggöny falán, így irányítva a közvetlen fényt egyes terekbe.

Lebegő tornyok

Az A.Roc.Studio tiszta és zavartalan építészeti nyelvet használ a sport és szórakoztatási központ tervezéséhez, amely egyértelmű, ikonikus kifejezést szolgál. A torony kollekció elkészítése során a csapat elforgatta az épületet 45 fokkal, így a homlokzat a sarkok felé néz.

Lebegő tornyok

és a belsejéből való közvetlen kilátást részben olyan átlátszó és A félig átlátszó moduláris rész felhasználásával kontrollálják a természetes fény beáramlását és a megfelelő kilátást, ezek a részek pedig egymástól függetlenül csúsznak egy függőleges tengely mentén.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek