Luxusban is okos

A Louis Vuitton az új Tambour Horizon okosórával a luxust és intelligens technológiát ötvözte. Ez az új modell hasonlóan elegáns külsővel rendelkezik, mint elődje. A design a francia márka új stílusát mutatja be, amely az okos megoldásokra fókuszál.

Tambour Horizon

A Tambour Horizon 42 milliméteres óratokja igazán különleges szerkezetet rejt magában. Az 1.2 inches AMOLED kijelző 390×390 felbontással rendelkezik.

Tambour Horizon

Az óratokot egy acélkorona egészíti ki, amellyel az óra funkciói között navigálhatunk. A karóra szíve a GoogleWear OG, amelyen Snapdragon Wear 3100 platform fut.

Tambour Horizon

A MyTravel funkcióval például utazás közben sem fogunk elveszni, de még egy légszennyezést mérő applikációval is felszerelték, amely a levegő minőségét ellenőrzi. Az óra 1 giga RAM-mal és 8 giga belső memóriával rendelkezik, és akár öt napon keresztül is használhatod töltés nélkül.

Az okosórát több designban is megrendelheted: rozsdamentes acél, matt fekete PVD, matt barna PVD vagy fehér. Természetesen számos szíj között is válogathatsz. Az óra ugyan még nem jelent meg a piacon, de az információk szerint az ára 2000 és 8000 dollár között mozog majd.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek