Magas élet San Franciscoban – mindössze 22 millió dollárért

A szép panoráma sok vásárlónál elsődleges fontosságú, ha új ingatlanról van szó, tudják ezt a Clarendon Heights szomszédságban is, ahonnan egész San Franciscoban az egyik legszebb kilátás nyílik. Ez a ház a várost körülvevő hét domb közül a Mount Sutro-n épült nagyjából 280 méterrel a tengerszint felett, ami a legmagasabban fekvő ingatlanná teszi a városban.


A majd 700m2-es villa a napenergiában utazó üzletember Tom Buttgenbach tulajdona 2018 óta, mikor a John Maniscalo Architecture építésziroda átadta. Ez az első alkalom, hogy az ingatlanért bárki harcba szállhat.
A hat háló- és hét fürdőszobás palota kihasználja az elhelyezkedése nyújtotta minden előnyét. Teljes San Francisco a lábunk előtt hever, ha a nappaliból, a fő hálószobából, vagy a tetőteraszról kinézünk.

San Francisco
Az alsóbb szint a szórakozásnak színtere, ahol egy 300 üveg férőhelyes hőmérsékletkontrollált borszoba is található, csakúgy, mint a fürdőrészleg szaunával. Azoknak pedig, akik otthonról szeretnek dolgozni csak még eggyel lejjebb kell menniük a tágas stúdióba, ahol minden igényt kielégítő irodai környezetet alakítottak ki. Ezen a szinten is van háló és fürdőszoba, ha elhúzódna az otthoni munka.
San FranciscoA gyönyörű kert a tájképtervező Brian Koch és a kertész Walter Laing munkáját dícséri. A külteret színesíti még a fő hálószobához tartozó terasz, egy külső “nappali” és a szórakoztató szinthez tartozó szabadtéri lounge tűzrakóhellyel. Medence nincs, de jacuzzi van a birtokon és mindezek mellett napelemek kaptak helyet a tetőn, ha már azokkal foglalkozik a tulajdonos.
San FranciscoHa a házat sikerül a 22 millió dolláros kikiálási áron értékesíteni, könnyen a legdrágább lehet a környéken. Bár, ha hasonló adottságú ingatlant szeretnénk San Francisco közelében, aligha találunk sokkal olcsóbban.

San Francisco

San Francisco

San Francisco

San Francisco

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek