Merülj el a luxusban

A merülőmedence elengedhetetlen kelléke egy valamirevaló hétvégi háznak. Szerencsére a műanyag változatok, melyek megduplázzák az energiafelhasználást és a fejfájásunkat is, már komoly vetélytársra találtak a régimódi anyagokban.

A brit márka modernizálta a tradicionális jakuzzit, mégpedig igazi fűtéssel. A Tubmarine új merülőmedencéje úgy működik, mint egy fatüzelésű sütő, elektromos áram használata nélkül tartja a vizet csodálatosan melegen.

Tubmarine

Az elmúlt hét év során Chris Galley, a Tubmarine alapítója az új dizájnon dolgozott a mérnökökkel és beszállítókkal az Egyesült Királyság és Európa szerte. A végeredmény egy olyan merülőmedence lett, mely egyáltalán nem kíván semmilyen elektromosságot, két óra alatt felfűti a vizet és Galley szerint könnyű a fenntartása is.

Tubmarine

“Anélkül, hogy túl szentimentálisan hangzana, terveztem egy medencét a családomnak, hogy olyan helyen töltsék az időt, mely jól megtervezett és tartós” – nyilatkozta Galley a Robb Reportnak. “A Tubmarine olyan fontos értékeket követ, mint a stílus, a minőség és egyszerűség.”

Hogyan is működik valójában? A medence egy kis csavarral egy még az elektromosság bevezetése előtti módja a vízmelegítésnek. A Tubmarine első oldalán van egy kályha, mely a hőt biztosítja egy finn Kirami vízmelegítő által. A felhasználó először megtölti a medencét vízzel, majd meggyújtja a tüzet és folyamatosan táplálja fahasábokkal. Néha érdemes megkeverni, hogy a hideg és meleg víz elegyedjen, míg eléri az optimális hőmérsékletet, amikor nincs más hátra, mint beleugrani. Ha ez túl sok munkának hangzik, csak emlékezz a pénzre, amit megtakarít az áramszámlán és hogy jelentősen csökkentette az ökológiai lábnyomot.

Tubmarine

Azt se felejtsük el, hogy a medence mennyire jól néz ki. Újrafelhasznált fémből és fából készült, művészien ötvözve az újat a régivel a fényes rozsdamentes acél lapok a melegséget árasztó fa panelekkel.

A Tubmarineben kényelmesen elfér akár négy felnőtt is és az ára 20 ezer dollárnál kezdődik. Ehhez természetesen 25 év garancia is tartozik.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek