Nincs idő meghalni: Michael Kors és a James Bond kollekció

A Superbowlon bemutatott előzetes betekintést engedett a No time to die-ból. A trailer Daniel Craiggel, mint James Bond és Lashana Lynch, mint Nomi, egy másik titkosügynök megjelenésével kezdődik, egy kiengedett szárnyú vitorlázó gépben. James Bond egy nagy okostelefont használ és fehér Rag & Bone Henley pólót visel.

A márka életében először Michael Kors belevetette magát egy kapcsolatba a 007-es filmekkel. A 25. James Bond film, a Nincs idő meghalni kiadását megünnepelve Michael Kors egy limitált kiadású gyűjteményt dob piacra, melyben megjelenik a Bancroft táska.

Michael Kors

A luxus borjúbőrből készült Bond Bancroft táska kifinomult sziluettjével és tágas belsőjével a kifinomult eleganciát képviseli. A belső bélés csiszolt MKC x 007 táblája kiemeli a különleges kapcsolatot. A filmben a táska Moneypenny-t játszó Naomie Harrisnél jelenik meg, akit mind BAFTA és Akadémiai díjra is jelöltek. A kollekció kiegészítéseként borjúbőrből készült Bond Carryall és a pamutvászon Bond Duffel a stílusos utazásokhoz termett és az egyedi MKC x 007-es bőr poggyászcímke is megjelenik rajtuk.

Michael Kors

“Ragyogás, kifinomultság, sebesség és energia, ezek a szavak jutnak eszembe, amikor James Bond világára gondolok” – mondta Michael Kors tervező. “Ezek a márkánt alapjai is. Az együttműködés tökéletes harmóniája a filmnek és a divatnak.”

A No time to die és az MKC x 007 Bond Capsule Collection bemutatójának tiszteletére Michael Kors egy sztárokkal teli VIP partit rendez új milánói bemutatótermében, melyet egy privát vacsora követ.

James Bond (Daniel Craig) Vuarnet Edge 1613 napszemüveget visel a No time to die-ban, melyben számos nyilvános eseményen is megjelent.

A három darabos kollekció március végén kerül a boltokba.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek