Mesterséges intelligencia a kertben

Toadie egy új mesterséges intelligenciával rendelkező robot fűnyíró, amely kábel vagy GPS nélkül képes tökéletesre nyírni a gyepet és még a kutyán is marad szőr. Ha egyenes terepre küldjük Toadie-t, akár egy focipályányi területtel is megbirkózik. Annyi dolgunk van csupán, hogy beállítsuk a nyírási magasságot egy tárcsával, mely nem több, mint öt perc. Fűnyírás öt perc alatt? Fogd meg a söröm…

“Magasság szempontjából összetett területeken Toadie-nak többet kell mennie és több energiát használ fel. Egy ilyen kihívást jelentő területet is képes lenyírni akár 5000m2-ig.

Toadie fűnyíró

Toadie fűnyíró már most hozott 1.4 millió dollárt a konyhára, pedig van még 25 nap a Kickstarteren. Akár 2000 euróért is megkaphatja, aki elég korán kel. Novemberben kezdik a kiszállítást világszerte.

Toadie fűnyíró

“Magától dokkol. Toadie tudja, mikor jön el az idő, hogy hazamenjen és felismeri az állomását. Odamegy, ha energiára van szüksége, álmos vagy befejezte a fűnyírást. Mivel nincs kábele, akár a teraszra, gyepre is tehetjük. A kertben gyakran van széthagyott játék, bútor vagy akár cipő. Toadie elég figyelmes és nem megy át ezeken a dolgokon, nem találjuk meg őket felaprítva a fűnyírás után. Felismeri a “nem természetes” tárgyakat és helyette körbenyírja őket.”

Toadie fűnyíró “Toadie a kedvenc fűnyíró robotunk. 4K-s kamerát és A.I.-t kapott, magától navigál és kikerüli a tárgyakat, állatokat. Imádja a süniket. Toadie a gyep új barátja. Az Alpha tesztelés 150 különböző terepen zajlott, amihez még 500 jött a Béta verzióban 2020-ban. Ha a Kickstarter kampány sikeres, továbbléphetünk a Béta verzióból a gyártás felé.”

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek