Nem gáz a dizájn

Amikor a Waterfrom Design csapatát felkérték, hogy tervezzék meg egy gáz laboratórium új irodájának belső terét Taiwanban, olyan teret hoztak létre, mely közvetlenül utal a cég tudományos tevékenységére. Acél gázpalackokat és nyitott csöveket használtak fel, az így kapott eredmény pedig a nagyon odaillő ipari esztétikát testesíti meg.

Nem gáz a dizájn

A Waterfrom régi acél palackokat gyűjtött több méretben és újra felhasználta őket a bútordarabokhoz, például az üvegasztalok alapjaként. A narancs bevonat a laboratóriumi gombok színére utal.

Nem gáz a dizájn

Az egész térben átfedve ezek a fényes narancssárga hengerek vizuálisan kiemelik a láthatatlan gázt, amellyel a társaság dolgozik, így egy speciális vállalati identitást hoznak létre a gázlabor számára.

Nem gáz a dizájn

A narancs színű palackok asztallábakként, bárpultként vagy épp a 25 férőhelyes konferenciaterem asztala alatt kelnek új életre. Mi több, az acélpalackok kaspóként is szolgálnak, hogy hozzanak egy kis zöldet az iroda terébe. Az erdő színe a padlón is megjelenik, zöld árnyalatú fapadlót kapott a teljes iroda.

Nem gáz a dizájn

A terv 270m2-t fed le és számos különböző funkciót betöltő részből áll. Van nyitott terű iroda, tárgyaló, személyzeti konyha és magánirodák. Összességében a dizájn közvetlen utalással él az ügyfél munkájára, így optimális munkakörnyezetet biztosít.

Nem gáz a dizájn

Nem gáz a dizájn

Nem gáz a dizájn

Nem gáz a dizájn

Nem gáz a dizájn

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek