Óramisszió

A NASA marsi küldetéseinek tiszteletére tervezett, feltűnő RED 3.721 óra néhány igazán egyedi tulajdonsággal rendelkezik, amelyek határozottan megkülönböztetik a versenytársaktól.

A Col&MacArthur által tervezett INTERSTELLAR a NASA által jóváhagyott, és a „Perseverance” NASA-misszió történetét meséli el. A Perseverance a Jezero kráteren, a Mars egyik stratégiai pontján szállt le, amelyet az amerikai űrügynökség a domborzat miatt a valaha megkísérelt legveszélyesebb leszállásnak tartott.

Col&MacArthur
Ennek a csodálatos megjelenésű időmérőnek a számlapja az, ami azonnal megragadja a tekintetet. A Mars bolygó fenséges tájait mutatja be, és ez a 3D-s számlap valóban jelentős stílusban emeli ki ezt az időmérőt a tömegből. Aki szereti a vörös bolygót vagy általában az űrkutatást, annak ez az óra kell. A 3HRS pozícióban ez az óra egy igazán kiemelkedő funkcióval rendelkezik – nevezetesen a hiteles marsi porral, amelyet magába az óra tokjába zártak.
A NASA x INTERSTELLAR – RED 3.721 óra (389 $-tól) tele van finom dizájn részletekkel, a 12’O’Clock pozícióba a Perseverance leszállásának dátumát – 2021. február 18. – vésték, ami mérföldkövet jelent az emberiség történelmében. Az óra a The Meteoritical Society-vel, a Nemzetközi Meteorit- és Bolygótudományi Társasággal együttműködésben készült. Nekik köszönhetően nyomon követheted a csuklódon viselt meteorit történetét, eredetét és műszaki adatait.

Col&MacArthur
Az ehhez az ízléses időmérőhöz használt marsi meteoritot 2021-ben fedezték fel Északnyugat-Afrikában, és az MSG cég szállította. A legtöbb meteoritot a megtalálási helyéről nevezik el, ebben az esetben a neve „NWA14269”. Az INTERSTELLAR órának a legjobbnak kell lennie, ezért választottak két automata szerkezetet is. A projekt egy japán gyártóval, a Miyotával, és egy svájci gyártóval, a Sellitával működik együtt, és amelyik szerkezetet választja, az határozza meg ennek az intergalaktikus órának az árát.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek