SongBook

A múltra nosztalgikusan bólintva, a modern technológia kényelmeivel ötvözve, a Tivoli Audio újragondolta a hordozható zenei élményt a SongBook sorozat újraindításával, közel két évtizeddel az eredeti bemutatkozása után. A digitális streaming által uralt korszakban az új SongBook Bluetooth hangrendszerek nem csak a dallamos vonzerőt sugárzó nevükkel tűnnek ki, hanem a régi idők zenehallgatásának tapintható öröme előtt tisztelgő dizájnjukkal is.


Paul DePasquale, a Tivoli Audio tervezője és vezérigazgatója mélyen merít személyes emlékeinek tárházából, hogy a SongBookot az 1970-es és 1990-es évek audioeszközei iránti őszinte szeretettel töltse meg.

Célja egyértelmű volt, és visszhangra talál azoknál, akik emlékeznek a lejátszás megnyomásának, a hangerő beállításának vagy a rádió kézzel történő hangolásának tapintható örömére. “Azt akartam, hogy a termék olyan legyen, mint valami, amit én is szerettem volna, amikor a 90-es években nőttem fel” – osztja meg DePasquale, és ezzel összefoglalja annak lényegét, ami a SongBookot többé teszi, mint egy hangszórót, hanem egy hidat a megbecsült pillanatokhoz.
A SongBook dizájnja arra invitálja a felhasználókat, hogy lépjenek vissza az időben, miközben élvezhetik a modern hangtechnológia kényelmét és minőségét. A fizikai gombokkal és csúszkákkal a SongBook olyan interaktív élményt nyújt, amelyet a képernyők és az érintőképernyős kezelőfelületek egyszerűen nem tudnak megismételni. Egy kapcsoló vagy gomb elfordításának öröme kézzelfogható élvezetet nyújt, emlékeztetve azokra az időkre, amikor a kütyükkel való interakció sokkal tudatosabb cselekedet volt.
Az olyan funkciókkal, mint a Bluetooth 5.3, a tartós felépítés és a lenyűgöző hangminőség, a SongBook és a SongBook MAX nem fukarkodik a teljesítménnyel. Legyen szó a kompakt SongBookról, amely tökéletes az útközbeni zenehallgatáshoz, vagy a SongBook MAX-ról, amely mélyebb basszusokkal és gazdagabb hangzással rendelkezik, ezeket a hangszórókat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a mai hallgatók igényeinek, miközben megragadják a régi idők esszenciáját.
A két stílusos kivitelben, krém/barna és fényes zöld színben kapható SongBook sorozat nemcsak a fülnek, hanem a szemnek is élményt nyújt. A SongBook minőségi hangzásba való befektetés, és a retro dizájn tartós vonzereje előtt tiszteleg.
Egy olyan világban, ahol gyakran a digitális eszközök dominálnak, a Tivoli Audio SongBook-sorozata a nosztalgia, a dizájn és a zene univerzális nyelvének tartós erejéről tesz tanúbizonyságot. Ahogy DePasquale fogalmaz, a cél az volt, hogy visszahozzák a “megszokott örömöt a felhasználói élményben, amely egyszerű és szórakoztató”. Ez a filozófia érezhetően átszövi a SongBook minden aspektusát, és nem csupán a zenehallgatás, hanem a zenével való mélyebb, személyesebb kapcsolatteremtés módját kínálja.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek