Szafarik és penthouse-ok

A Sanctuary Olonana Geoffrey Kent névre keresztelt lakosztálya a szafarik ikonikus alakjának eddigi leggyönyörűbb alkotása. A luxus utazási iroda, Abercrombie & Kent alapítója, Geoffrey Kent 1942-ben született Zambiában, amikor brit szülei épp egy szafarin vettek részt. Így nem meglepő, hogy a szafarik ilyen közel állnak a szívéhez.

Kenyai penthouse

Az elismert felfedező újraalkotta a szafarikról alkotott képünket, hiszen ő volt az első, aki a mobilsátras, hűtővel felszerelt szafaris kempingeket megalkotta a 60-as években. Az ő nevéhez kötődnek az első magánrepülős útitervek is, amelyek manapság is nagyon közkedveltek. Most pedig az ő tiszteletére építették meg a Sanctuary Olonanában ezt a lenyűgöző lakosztályt is a Sanctuary Retreats kollekció részeként.

Kenyai penthouse
A lélegzetelállító szavannával, az itt élő öt nagyvaddal és az éves antilopvándorlással a kenyai Masai Mara Vadvédelmi Terület felejthetetlen élményt fog nyújtani számodra. A természetvédelmi terület szívében található Olonana Szentélyben 14 lakosztály található, amelyeket buja erdők és zavartalan vadvilág ölel körbe. Az antilopvándorlás csupán negyvenpercnyire történik innen, az idő fennmaradó részét pedig töltheted szafarival, hőlégballonozással, ínycsiklandó vacsorákkal és más különleges élményekkel is.

Kenyai penthouse
A Geoffrey Kent lakosztályt már április közepétől elfoglalhatod. A tiszta vonalakkal épült modern stílusú luxuslakosztályt őshonos anyagokból építették fel, például helyben kitermelt kőből és kenyai cédrusból. A felső szinten két hálószoba található, amelyet századközepi bútorokkal töltöttek meg és gyönyörű, felhőszerű ágyakat helyeztek el bennük.

Kenyai penthouse

Természetesen külön fürdőszoba tartozik hozzájuk. A padlótól mennyezetig érő üvegajtók egy privát teraszra nyílnak, ahol egy feszített víztükrű medence is vár minket. A feltöltött bárban elkészíthetjük magunknak kedvenc koktélunkat, míg az ételeinket egy séf készíti majd elő. A lakomát a kandalló mellett, az elegáns étkezőben fogyaszthatjuk el. A vendégek külön szafari-idegenvezetővel indulnak majd útnak, így biztosan örök élmény marad, amit ez a hely ajánlani tud az ide látogatóknak.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek