Szilveszteri ajánlat

Bár mindig is a luxus tárgyának tekintették, a tipikus pezsgőfürdő kevés változatosságot, választási lehetőséget vagy személyre szabhatóságot kínál a fogyasztók számára. Egészen addig, amíg az ASB Glassfloor be nem mutatta a legelső, teljesen üvegből készült pezsgőfürdőt, az ASB Nautilus-t. A teljesen üvegből készült négyzet a pezsgés élményét hangsúlyozza, miközben a medence padlójáról LED-fények világítanak.

“A pezsgőfürdők drágák, és még mindig alig van olyan modell, amely megfelel az igényes design követelményeinek. Vagy túl sok műanyag van rajtuk, vagy a pezsgőfürdőt a padlóba kell építeni. Itt láttuk a piaci rést” – mondja Christof Babinsy, az ASB ügyvezető igazgatója. Az 1965-ben alapított ASB Glassfloor vezető szerepet tölt be az üveg és a LED innovációk terén. Intelligens design megoldásaik a sport-, bemutatótermi és egyéb rendezvénypadlók határait feszegetik, olyan strapabíró vásznakat alkotva, amelyek akár kijelzőként, sőt tapétaként is funkcionálhatnak.

Az ASB Nautilus pezsgőfürdő teljes egészében üvegből készült, így a dizájn harmonikusan és feltűnésmentesen illeszkedik a környezetébe, akár kint, akár egy belső térbe építve. Négy oldala biztonsági üvegből készült, hogy mindig tiszta maradjon, ráadásul a panelek könnyen tisztíthatók, ellentétben a műanyag alternatívákkal. Egy gombnyomással életre kel az új élmény, ahogy a fúvókák és a LED színkiemelők is beindulnak.

Három különböző változat áll rendelkezésre. Az első egy 5 cm széles LED-sínnel van felszerelve a padló alatt, amely segít az erős színakcentusok beállításában. A második kiadás teljesen megvilágított padlóra kerül, amely még látványosabban kiemeli a színhatásokat. Végül a harmadik változat egy lépéssel tovább megy egy multimédiás padlóval, amely képes megjeleníteni a személyre szabott tartalmakat, a családi fotóktól a víz alatti felvételekig.

Az új, határokat szabó dizájn mellett a jakuzzi átgondolt szerviz-, telepítési és felhasználói élményt is nyújt. A kevesebb mint egy óra alatt összeszerelhető terméket targoncával szállítják, a kijelölt helyre helyezik és beállítják. A lépcsők, a fedél, a nagy teljesítményű fűtőegység és a szűrőrendszer mind a tartozék. Minden elem egy alkalmazáson keresztül vezérelhető, hogy valóban személyre szabottan élvezhessük a pezsgőfürdőzést, a hőtől és a buborékok erejétől a színes világításig és a megjelenített tartalmakig.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek