Ultramodern óceánparti ingatlan

A Hamptons történetének legmagasabb kiadási árát döntötte meg ez az új luxus ingatlan, amelyet 1,5 millió dollárért kiadó a 2019-es szezonra. A Meadow Lane legelőkelőbb, „Billionaire’sRow” néven is emlegetett részén található ingatlan igazi ritkaság számba megy.

Meadow Lane Southampton

A 8 ezer négyzetméteres birtokról az 1400 Meadow Lane Southampton címről lélegzetelállító kilátás nyílik az Atlanti-óceánra, és az ismert építész, Reinaldo Borges és a helyi építész iroda McDonough & Conroy közös projektje volt. A házat a Paolino Developement építette, amelynek piaci ára 53,9 millió dollár.

Meadow Lane Southampton
A luxus otthon olyan csúcskategóriás kényelmi szolgáltatásokkal van felszerelve, mint a padlótól a plafonig tartó ablakok a két emelet mindkét oldalán, 4×4 Thassos márványpadló, egy hatalmas szoba háromoldalú kandallóval, étkező és reggeliző helyiség óceáni kilátással, teljesen felszerelt konyha, előkészítőkonyha és éléskamra, továbbá egy túlméretezett boros pince, továbbá korszerű moziszoba és VIP lakosztályok.


Az első emelet egyik oldalát az óriási főhálószoba foglalja el külön nappalival, külön fürdővel a pár mindkét tagjának és gardróbbal. Az ingatlan összesen kilenc hálószobával rendelkezik. A 266 négyzetméteres márvány terasz az első emeleten magába foglal egy konyhát, és a drámai, márványból készült feszített víztükrű, fűtött, sós vizű medencére, továbbá a spára nyílik kilátás.
Emellett tetőterasz, gyönyörű erkélyek mindkét oldalon és minden szinten, megemelt sétány a tengerpartra, egyedi üveg lift, króm és üveg lépcsősor, 6,5 beállóhelyes garázs, illetve parkolási lehetőség 10 autó számára, továbbá teniszpálya tartozik a házhoz.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek