Úsznak a luxusban

Egy tükörmedence, egy úszómedence, valamint egy jacuzzi határozza meg a tereket ebben az elképesztő seattle-i házban. A 390 négyzetméteres épület egy úszásmániás megrendelő számára készült, aki víz közelében szeretett volna élni.

Mercer Island Modernre

„Megszállott úszóként az ügyfelünk egy szentélyt akart kialakítani a város nyüzsgésében, ahol a Washington-tó elképesztő panorámáját is élvezheti.”

Mercer Island Modernre
A Mercer Island Modernre keresztelt otthonban két szinten három hálószoba található. A belső tereket egy vízfolyam választja el, amelyen gyönyörű kis hidakon tudunk átkelni. A kocsibehajtónál egy tükörmedence fogadja a látogatókat.

Mercer Island Modernre
„A mindenhol jelen lévő víz drámai és egyben nyugodt környezetet teremt, igazán egyedi élményt nyújt így ez a ház.”
A nappaliba egy üveggel körbezárt belső híd vezet, itt találjuk a konyhát és étkezőt is, amiket szintén üvegfal borít. A terasz a nappali meghosszabbítása.

Mercer Island Modernre
„A projekt tökéletesen bemutatja, hogyan képzelte el a tulajdonos, Garret Cord Werner a külső és belső tér közötti vonal elmosódását.”

Mercer Island Modernre
A ház közepén egy óriási úszómedencét helyeztek el, ami mellett a legnagyobb háló található. A nappalit egy folyosón át érjük el, amely a hálószobát a külső teraszhoz köti. A privát terasz a tóra néz. A harmadik medence egy jacuzzi, amely olyan hatást kelt, mintha egybefolyna a víztükör a környezettel.

Mercer Island Modernre
Az alsó szinten két másik hálószoba van vendégek számára, valamint egy médiaszoba és családi szoba. A belső terekben rengeteg betonfelületet találunk.

Mercer Island Modernre

„Igazi minimalista hangulatot teremtenek ezek az elemek, amik a hely nyugodt atmoszféráját erősítik.” A betont fa részletek egészítik ki, a természetesség jegyében. „Olyan érzés, mintha az ember egy erdő közepén álló üdülőben töltené az idejét, pedig a ház a nyüzsgő nagyváros közepén épült.”

Mercer Island Modernre

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek