Utazd körbe a világot egy szuper luxus katamaránon

A No. 1 hajótest az új 1,7 millió dolláros Sunreef50 sorozatból nemrég készült el, a tulajdonosa pedig már készül a világkörüli útra.

Sunreef 50

A lengyel szuperjacht építő Sunreef Yachts – a leginkább letisztult, egyedi vitorlásairól és erőműveiről ismert, amelyek akár 165 láb hosszúak is lehetnek – egy új darabot köszöntött nemrég kínálatában. És az 50 láb hosszával ez a hajó az új kiscica a márkánál.
Az 1,7 millió dolláros Sunreef 50 egy okos, stratégiai lépés a gdanski hajóműhelytől, hogy elcsábítsa azokat a vitorlázó párokat, akik szeretnének a naplementében hajózni – legénység nélkül.

Sunreef 50
Ellentétben a hajógyártókkal, akik a katamaránokkal foglalkoznak, a Sunreef egy félig testreszabott szerkezetet kínál, ahol a belső teret rengeteg vászon jellemzi. Az 50-es legelső megrendelései többnyire a három kabinos elrendezésre szólnak – itt egy hatalmas, gazdag főhálószoba és tágas fürdőszoba található az egyik hajótestben, és két fürdőszobás vendégszobák a másodikban.

Sunreef 50
Az 50 láb hosszú, 30 láb széles katamarán rengeteg helyet kínál a társasági életre. A jacht orrteraszán, amelyet egy visszahúzható napellenző árnyékol, egy hatalmas napozóágyakkal határolt, süllyesztett étkező/társalgó található.

Sunreef 50
A 2002-ben alapított Sunreefnek több évnyi tapasztalata van a több testes járművek építésében. Az új 50 megérkezése azt jelenti, hogy elérhetővé vált egy szénszálas árboc és alsó vitorlafa, túlméretezett elektromos csörlők, egy 75 négyzetméteres teljes szélességű, és egy 55 négyzetméteres nagyvitorla.

Sunreef 50
Ha elhal a szél, egy pár 80 lóerős Yamaha repíti 11 csomós top sebességgel az 50-est, 260 gallon benzinnel a hosszú távú utakon.
Az új 50 könnyedén besimul a Sunreef 60-, 70- és 80 láb hosszú modelljei alá, és mindene megvan hozzá, hogy a gyártó legnépszerűbb hajója legyen.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek