55 millió dolláros luxusotthon Porsche galériával

Miért rejtenéd el egy garázsban a 911-edet, amikor mutogathatod is egy 55 millió dollárt érő Los Angeles-i luxusház kellős közepén? Ebben az 1400 négyzetméteres házban bizony egyenesen a nappaliba gurulhatsz be az autóddal. Gondolj úgy rá, mint egy irtó gyors szoborra, amit még vezethetsz is.

55 millió dolláros luxusotthon

Az Umeo Estate egy a kevés ingatlan közül, amelynek belső garázsa van. Azonban ha épp nem a Porschéd formáiban akarsz gyönyörködni, rengeteg más lehetőséged is van itt. A hét hálószobával és kilenc fürdőszobával rendelkező házban házimozi, szauna, hideg vizes medence és edzőterem is található.

55 millió dolláros luxusotthon
Természetesen mérnöki szempontból is lenyűgöző az épület. A tervezők úgy alakították ki, hogy a belső tér magához öleli a külső teret. A padlótól plafonig érő ablakokon át lenyűgöző kilátás tárul eléd. „Ilyen ház még nem épült ezen a környéken, hiszen egyszerre látjuk bentről az óceánt is hegyvonulatokat is.” – mondta az ingatlanügynök.

55 millió dolláros luxusotthon
Amikor nem a teraszon ücsörögsz, a nappalival szemben található modern konyhában vagy medencében is töltheted az idődet. A környéken rengeteg híresség él, de szerencsére annyira eldugott a ház, hogy nem kell félnünk a paparazzoktól sem.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek