Star Wars bútorkollekció

Amikor Star Wars portékáról van szó, az erő mindig ott volt. Az uzsonnás dobozoktól kezdve a kulcstartókig mindent megvehettünk, a licenctermékek bevétele pedig 2016-ban elérte a 262 milliárd dollárt. Azóta ez az összeg csak nőtt, hiszen a Star Wars most saját élményparkkal is büszkélkedhet. Ezen felbuzdulva pedig már az otthonunkba is be akar jutni.

Star Wars bútorok

A Disney a Filipino Design tervezőjével, Kenneth Cobonpue-val dolgozott együtt a bútorkollekción. Azonban gyermeki elképzeléseidtől eltérően itt nem babzsákfotelekről és párnákról van szó, hanem részletgazdag és gyönyörűen tervezett high-end bútorokról.
A Vader és TIE-vadász fotelek kézzel szőtt anyagból készültek, és bizonyítják, hogy a Sötét Oldal bizony nagyon sikkes is tud lenni. A kollekció másik kiemelkedő darabja Chewie előtt tiszteleg. Ez egy „hintasámli”, amelyet a barna bundájáról és töltényövéről ismerhetünk fel. A Jedi-lámpán pedig természetesen rengeteg fénykard található.

Star Wars bútorok
A tervező elmondása szerint először nem akarta elvállalni a projektet, mert nem célja lemásolni kiemelkedő brandeket, azonban szabad kezet kapott a tervezés során, a saját szemén keresztül interpretálta a jól ismert alakokat.

Star Wars bútorok
Cobonpue áttért az egyértelmű reprezentációról az absztrakt megjelenítésre. Így minden Star Wars rajongó korosztály számára kedvezni tud, és közben modern darabokat alkot, amelyek kiállják az idő próbáját. A kollekció elérhető az USA-ban, a darabok ára 600 dollártól 4000 dollárig terjed.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek