A Corum legújabb órái az ókor legkeresettebb fémjéből

2018 végén a Corum piacra dobta Lab 01 nevű új kollekcióját, mely olyan típusú időmérőket foglalt össze, amelyek nem fértek a márka Admiral vagy Golden Bridge nevű kategóriájába. A kollekció most két új darabbal bővült.

Heritage Corum Lab 01 Damascus

A Heritage Corum Lab 01 Damascus kék és zöld verziójára damaszkuszi acél került, mely az ókori kardforgató mesterek pengéinek védjegyévé vált, kihasználva extrém keménységét és megmunkálhatóságát. Az ultra-korszerű, futurisztikus mesterművek széles palettáját ajánlják a legegyszerűbb burkolatoktól a fekete DLC és damaszkuszi acél kapcsolatáig.

Heritage Corum Lab 01 Damascus

“A Corum DNS-e részének mondható a csúcstechnológia és az új és régi ötvözése” – nyilatkozta Boon Chong Soon, a Montres Corum Értékesítési és Marketing Igazgatója. “A damaszkuszi acélt választottuk ehhez a futurisztikus óra kollekcióhoz, mivel évszázadok óta jelen van és múltja tökéletes elegyet képez a jövővel. Soha nem sikerült igazán kihasználni a damaszkuszi acélt az órakészítés művészetében, habár használta már néhány más márka, de nema teljes repertoárjukban.”

Heritage Corum Lab 01 Damascus

A Heritage Corum Lab 01 Damascus modelljei CO 410-zel vannak felszerelve, az íves, hordó formára emlékeztető vázat kifejezetten a 39.89mmx55mm-es burkolatkoz tervezték, melynek energia kapacitása akár 50 óráig is tart. A számlapokban kék és zöld dominál, a burkolat oldalán pedig hasonló színű gumibetétek jelennek meg.

Heritage Corum Lab 01 Damascus

A limitált példányszámban megjelenő Heritage Corum Lab 01 Damascus minden egyes modelljéből csupán 99 darabot hoztak forgalomba, melyet 16800 dolláros árért kínálnak.

2020 tavaszán újabb különlegességeket tervez a Corum piacra dobni. “Továbbra is szeretnénk a határokat feszegetni, a Baselworld után bemutatjuk a Lab 02 kollekciót, mely teljesen el fog térni a Lab 01-től. A limitált széria az anyagok teljesen új felhasználásával készül majd.” – mondta Soon.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek