A császár kertje

Nem mindennap kerül olyan ház piacra, amelynek kertjét egy japán császári kertész tervezte. A Quail Hill névre keresztelt terület egy hatalmas birtok részét képezi. A dombtetőn lévő ház a Ross-völgyre és Tamalpais-hegyre néz.

Quail Hill

Minden szobából elképesztő kilátás nyílik a környékre, de a parkosított kertre is elég rápillantani, hiszen az összeállítást Nagao Sakurai tervezte, aki húsz évig a tokiói császári palota alkalmazásában állt.

Quail Hill
A nyugodt birtok csupán pár percre található San Franciscótól. A házban Japán-inspirálta berendezés található, modern és századközepi elemekkel fűszerezve.

Quail Hill

A luxusotthonban nyolc hálószoba és kilenc fürdőszoba van. A közös helyiségeket padlótól mennyezetig érő üvegablakok ölelik körbe. Az egyszerű padlóburkolat és színek minimalista érzést kölcsönöznek az épületnek.

Quail Hill
A közös tereket egy üvegfallal keretezett átjáró köti össze a privát helyiségekkel. A könyvtár mellett helyezték el a vendéglakosztályt, médiaszobát. Természetesen az úszómedence és kerti pavilon is elmaradhatatlan kellék.

Quail Hill
A házat még sosem hirdették meg nyilvánosan, és ha elkel 43 millió dollárért, ez lesz a legdrágább tranzakció a Ross-régióban.

Quail Hill

Quail Hill

Quail Hill

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek