Jay-Z egy ötezer dolláros konyakkal ünnepli 50. születésnapját

A limitált kiadású D’ussé múlt héten került a polcokra. Mindenki csak egyszer lehet ötvenéves, amit Jay-Z stílusosan ünnepelt meg. A Grammy-díjas rapper a Bacardival közösen alkotta meg a D’ussé márkát, és ez az első single-barrel konyakjuk.

D’ussé Anniversaire Edition

A D’ussé Anniversaire Edition évtizedekig érlelődött a Château de Cognac pincékben Franciaországban. A single-barrel konyak lenyűgöző ízvilággal és textúrával rendelkezik, ezért Jay-Z úgy döntött, az ital méltó megünneplése lesz a születésnapjának.
A legtöbb konyakkal ellentétben ez az ital eaux-de-vie keverékből készült, nem egyetlen francia tölgy tierçonban érlelték.
„A konyak aromái nagyon különleges karakterjegyeket vettek fel. A színe élénk arany. Az illatán diót, mogyorót és kandírozott almát érzünk, ízében fás és gyümölcsös jegyek érezhetők.”

D’ussé Anniversaire Edition
Az ital csupán 150-200 gyémánt alakú üveget tud megtölteni, amiből az első ötvenet Jay-Z rokonai és barátai kapják meg. A maradékot 5000 dollárért vásárolhatjuk meg Los Angelesben, New Yorkban, Londonban és Párizsban bizonyos üzletekben.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek