A focilegenda luxusvillája

A Kansas City Chiefs alapítója, Lamar Hunt és felesége 2000-ben vásárolták meg a birtokot, majd átalakították egy álomszép borászattá.

Lamar Hunt

A luxusvilla Calistoga mellett található, a borászat pedig Cabernet Sauvignonjairól híres. Csak hogy tudd, egy üveg nagyjából 150 dollárba kerül.

Lamar Hunt
A birtokon egy óriási, három hálószobás luxusvilla található, amihez hatalmas teraszok, kőből készült kandalló, médiaszoba, edzőterem, egy négyállásos garázs, valamint egy lenyűgöző borospince is tartozik.

Lamar Hunt
Lamar Hunt, aki 2006-ban hunyt el, igazi sportember volt. A nevéhez fűződik az AFL és NFL is. Az ingatlanszakértő szerint ez a birtok azért különleges, mert Hunt és családja egy olyan borfajtát hoztak itt létre saját erejükből, amely példaértékűnek számít a piacon. Miután megvásárolták a birtokot, saját maguk kezdtek szőlőtermesztésbe.

Lamar Hunt

Hunt felesége most azért válik meg az otthonuktól, mert véleménye szerint minden célt elértek vele, amit akartak, így most át akarja adni valaki másnak a lehetőséget, hogy még többet hozzon ki a területből.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek