Mathieu Lehanneur legújabb alkotásai

A francia tervező a Practicle Horizon névre keresztelt kiállításon rántja le a leplet legújabb alkotásairól. A show keretében a designer legfőbb érdeklődési körét ismerhetjük meg, különböző terekben bemutatva.

Mathieu Lehanneur

Karrierje során Lehanneur igazán egyedi látásmódra tett szert. A tudományhoz, technológiához, szakértelemhez és művészetekhez fordult. Ezek segítségével hozza létre ezeket a tárgyakat, melyek élő kapcsolatot teremtenek az élő világ és élettelen dolgok között. Munkájában a biológia és művészet, a primitív természet és digitális eszközök folynak össze.

Mathieu Lehanneur
A Particle Horizon az univerzum makro- és mikroelemeit ismerteti meg velünk, amelyek az alkotók inspirációjának forrását képezik. Ez különösen igaz volt a reneszánsz során.

Mathieu Lehanneur

A kiállítás nyitott ajtóként szolgál, amely az emberi lényekre, gondolkodásra és létezésre nyílik.

Mathieu Lehanneur
„Sosem akartam egyetlen témát, anyagot vagy funkciót választani. Inkább az emberi kaland érdekel. Az általam készített tárgyak belőlünk táplálkoznak, az ösztöneinkből, hitünkből, meglátásainkból. Mi is élőlények vagyunk, akiket tárgyak vesznek körül. A tárgyainkkal pedig magunkat mutatjuk meg.”

Mathieu Lehanneur

Mathieu Lehanneur

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek