Avantegarde kristály kreáció

A Baccanat Narcisse kollekciója egy aszimmetrikus és feltűnően avante-garde kristály kreáció, amely az új formák felé nyit.

Baccanat Narcisse

A nárcisz képe, amelynek virágai a víz felé nyúlnak és hajlanak – a Baccarat Narcisse a középponttól elmozdult üvegedénye ez előtt a kép előtt tisztelegnek. A tökéletes egyensúlyt a manufaktúra kézműveseinek tehetsége biztosítja. Boris Tabacoff szobrász- és bútortervező 1971-ben képzelte el a Narcisse szettet. Két poharat tartalmazó ajándékcsomagban kapható Narcisse üvegneműk a legeredetibb asztalt is feldobják.

Baccanat Narcisse

A Baccarat Wine Therapy borospoharak a legjobb szövetségesed lesz a barátokkal való iszogatásokkor és a partikon. A kollekcióban minden személyiség találhat magának egy poharat. A Wine Therapy a House of Baccarat 6 ikonikus poharát tartalmazza, amelyből ízletes borokat lehet kóstolni, egyúttal megkoronázzák az értékes pillanatokat minden nap. Bármilyen is legyen a vásárló személyisége, a Baccaratnak biztosan van egy pohara hozzá.

Baccarat Maison

Álmszerű fény, geometrikus formák és az átláthatóság tiszteleg a Baccarat kristály hagyományai előtt az Arik Levy által tervezett 2019-es bútorkollekcióban. A Phébé lámpabúrák a kristály modularitásával játszik, és számos világítási megoldást kínál a nyolcszögletű Rouge vagy Clear színkristályokkal díszítve.

Baccanat Narcisse
Az izgalmas, dekoratív spirális kéz, amely a Phébé lámpa szárába vésve, egyszerre glamúros és önkényes. A nyolcszögletű kristály ironikus visszautal a Baccarat ikonográfiájára.
Az üveggyártás művészetének leghíresebb és legkifinomultabb eljárásait egy prizma keresztmetszetén keresztül értelmezik át, amely az Octogone vonal profilját jellemzi. A fotelhez, a puffhoz és a chaise longue-hoz Baccarat jelképe, a vörös rubint tartalmazó ikonikus medál adott ihletet. A polírozott fémből készült dohányzóasztal ultra-tiszta üvegtetővel rendelkezik, három méretben kapható, és úgy illeszkedik a keretébe, mint egy valódi drágakő. Az ágy eleje nyolcszög alakú, amely egy sokoldalú kristályra emlékeztet, és egy puha ágykeret tartozik hozzá, ami döntött, mint egy fejtámla.

Baccanat Narcisse

A Baccarat Le Bar egy mestermű, amely a Baccarat glamúros világát a serlegeivel, Martinis és koktélos poharaival, valamint pezsgős poharaival értelmezi újra.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek