Ház a mednece közepén

Az egyik legjobb dolog abban, ha valaki Dél-Kaliforniában él, hogy milyen sok időt lehet kint tölteni a szabadban, ami az építészeket arra ösztönözte, hogy az új házak építése során egyre nagyobb és zökkenőmentesebb átmenetet biztosítsanak a bentből és kintbe.

43,9 milliós hollywoodi ház

Óriási méretek szinte minden szobából – még a gardrób is -, a kültéri életterel, amelyek a beltérrel vetekednek, továbbá rengeteg víz kint és bent. A hatás nagyobb térérzetet és nyugalmat ad. Ez a Los Angeles-i új építésű ház mindezek mellett egy teljesen privát fürdő, amely a béke örömét szolgálja.

A 8408-as Hillside Avenue 1863 négyzetméterrel, öt hálószobával és kilenc fürdővel a népszerű Hollywood Hills környéken helyezkedik el. Egyúttal ez az első munkája a dél-afrikai SAOTA cégnek az alapoktól kezdve, és tiszta, geometrikus, szabadtéri kialakítással rendelkezik. Azonban a menő dizájn 43,9 millió dollárba fog kerülni.

43,9 milliós hollywoodi ház

Már-már a kilátás megér ennyit. A SAOTA gondosan megtervezte az egyes szobákat, hogy maximalizálja az otthon 270 fokos kilátását a San Gabriel-hegységre, a Catalina-szigetre és azon túl is – egy gyors merülés a 48 méteres medencében, és képeslapra illő képek születnek. Még a hálószoba szekrényé önmagában is 1 millió dollárba került. Szép árcédula egy olyan helyhez képest, ahova a ruháit akasztja az ember, de megvan az oka: a szekrény egy darabként lett megépítve Olaszországban, majd LA-ba szállították.

43,9 milliós hollywoodi ház

A fröccsenő víz nem korlátozódik az árokhoz hasonló feszített víztükrű medencére, amely körbeöleli az otthont. A belső terek éppolyan pancsolnivalóak a 12 méteres vízesésnek köszönhetően, amely az otthon közepén lépcsőzetesen csobog, egyfajta zen hangulatot teremtve. Ezen felül egy beépített wellness-központ is tartozik a házhoz, amely fürdővel, szaunával, gőzfürdővel, edzőteremmel és masszázsteremmel van ellátva.

43,9 milliós hollywoodi ház

Egy privát oázis, és senkit sem lehet hibáztatni, ha csak magának akarja megtartani. De ha az új tulajdonos szeretne néhány barátot vendégül látni, akkor van egy játékterem és privát moziterem, valamint egy autó bemutatóterem, ahol bármely márkával villogni lehet.

A ház üvegliftje a tetőre visz, ahonnan a legjobb szemlélni a naplementét.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek