Glampinggel ünnepelték a holdra szállás 50. évfordulóját

Picit közelebb kerülhettünk a Holdhoz ezzel a hihetetlen hétvégi élménnyel. Július 20-án volt ötven éve, hogy az ember a Holdra lépett. Elsősorban Washington ünnepelt, aminek tiszteletére a Watergate Hotel tetőteraszán glampinget hirdettek a szerencsés vendégek számára, akik így a csillagos ég alatt tölthették az éjszakát, luxus körülmények között.

Glamping

A The Top of the Gate névre keresztelt bárból 360 fokos kilátás nyílt Washingtonra. A vendégek itt élvezhették koktéljaikat a szabad ég alatt. Persze éjjeli jógaórára is beiratkozhattak a jobb alvás érdekében. A Holdat pedig privát teleszkópon át csodálhatták.
Az élményhez tartozott a By the Light of the Silver Moon című kiállítás megtekintése a National Galleryben, ami után pedig a vendégek egy saját csillagos égboltot is kaptak otthonukba, amely az 1969. július 20-ai konstellációkat mutatja be.

Glamping
Ha az ember DC-ben jár, a Smithsonian National Air and Space Museumba is látogasson el, ahol külön kiállítás nyílt ennek a neves eseménynek Destination Moon: The Apollo 11 Mission címmel. A gyűjteményben megtalálható Armstrong űrruházata is, amellyel egy 2022-ben nyíló állandó kiállításnak részét fogja képezni.
Az este 3000 dollárba került a szerencséseknek.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek