Űrdivat

A 18 éves asztronauta tanonc Alyssa Carson – aki úton van afelé, hogy az első ember legyen a Marson – a Horizon Studios utazási márkával kötött együttműködése részeként társtervezője volt egy űrutazás által inspirált NASA fedélzeti poggyásznak.

Alyssa Carson

A limitált kiadás a Holdra szállás július 12-én ünnepelt 50 éves évfordulójának jegyében készült, és a NASA logó, valamint az úttörő űrrepülés által ihlette poggyászcímke szerepel rajta. Az M5 bőrönd Apollo fehér színű kék és narancssárga szegélyekkel, beépítve található benne egy töltő, 360° forgó kerekei vannak, és űrminőségű polikarbonát keménypáncél védi.

Alyssa Carson

Az űrutazás által inspirált darab – amely július 19-től elérhető – egy átfogó kampány része, amelyben Carson a Horizon Studio tervezőivel azon dolgozott, hogy megalkossák a világ első űrutazásra tervezett bőröndjét, a Horizon One-t.

Alyssa Carson

A tini asztronauta tanuló a kiképzésére és szaktudására támaszkodva alkotott bőröndöket az „űr generáció” számára. Az úttörő darab számos innovatív tech funkciót és anyagot tartalmaz, ideértve a grafénnel felturbózott szénszálas szerkezetet, elektromágneses alapot, biometrikus zárat, intelligens képernyőket és a bakteriosztatikus technológiát.

Alyssa Carson
„Az Apollo 11 misszió fontos mérföldkő volt az űrutazásban, és nagyon izgatott vagyok, hogy ezt az áttörést egy poggyászal tudom megköszönni, amely remélhetőleg mindenkit arra ösztönöz, hogy átlépje a saját határait ”- mondja Carson.

Alyssa Carson

„Mindig arra törekszünk, hogy felbolygassuk és továbbfejlesszük az ipart. Ötven évvel azután, hogy az ember a Holdra szállt, a magán űrutazások már a sarkon integetnek, és ezzel egy új utazási forma hajnala köszönt be, amihez űrléptékű termékinnovációra van szükség” – tette hozzá Stefan Holwe, a Horizn Studio alapítója.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek