A hálóból a mednecébe

Egy nagy medence az előkertben elég nagyszerű dolog. Persze egyesek számára a szokásos végtelen medence kialakítása már nem újdonság – különösen, ha a szomszédok minden oldalról közel azonos vízi felszereléssel rendelkeznek.

Akik dinamikusabb szabadtéri ajánlatokat keresnek, szerencsések, mivel a Miami Beachen található exkluzív San Marino Islanden egy új ingatlan egy 21 méter hosszú, konzolos medencével rendelkezik, amelynek alján üvegablak van. Így egy kicsit úgy érezheted magad, mintha a levegőben lebegnél.
Az üveges kúria A 22,5 millió dollárért kínált házat eredetileg Peter Bohlin építész tervezte a Bohlin Cywinski Jackson iroda keretein belül, aki talán leginkább az Apple Store-ok tervezéséről ismert világszerte. A San Marino-szigeten található otthont pontosan a tulajdonosok életstílusának megfelelően alkotta meg. “A feleség imád köröket úszni, ezért akart egy medencét, és azt akarta, hogy a hálószobánál legyen” – mondja Julian Johnston, a Corcoran ügynöke. Miért kellett megválni tőle? A házaspár az évek során egyre több időt töltött Kaliforniában.

Az üveges kúria
Összesen 5570 négyzetméteres a kastély, négy hálószobával, öt és fél fürdőszobával és 30 méternyi vízparttal. Az otthonhoz egy dokkoló is tartozik a csónakok elrejtésére. A telek együttesen közel 1207 négyzetméter.

Az üveges kúria
És az elhelyezkedés sem rossz. Ahogy Miami nagy részében, az óceánra néző ingatlanok iránti kereslet is az egekbe szökött az elmúlt évben, olyan tech-milliárdosok, mint Peter Thiel és Keith Rabois is befektettek a környéken lévő házakba.

Az üveges kúria
És mivel az otthon a tulajdonosok szenvedélyes projektje volt, nem spóroltak a költségekkel. A belső terek fehér tölgy, mészkő, beton és ipe palettával rendelkeznek, és van egy kültéri társalgó, ahonnan élvezheti a Biscayne-öbölre nyíló kilátást. Természetesen a végtelenített medencéből is jó kilátás nyílik a vízre, feltéve, ha van kedved néhány kört úszni.

Az üveges kúria

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek