A legmodernebb golfszimulátorral rendelkezik a 17 milliós Los Angeles-i luxusotthon

Ha ismerős vagy Los Angeles környékén, tudod, hogy Bel-Air és Holmby Hills csupa luxusingatlant kínál, azonban Beverly Hills Post Office-ba is érdemes átruccanni. A városrész a híres 90210 irányítószám részét képezi.

Bowmont-birtok

Az 1200 négyzetméteres ház az ismert építész, Jay Vanos tervei alapján készült, és jelenleg 17 millió dollárért árulják. A Laurel-kanyon mellett fekvő házat padlótól mennyezetig ablakok keretezik, így lenyűgöző kilátás nyílik az óceánra és San Fernando-völgyre. A Mulhollandról kell lekanyarodnod a Bowmont-birtokra és egyből észreveszed a háromszintes ultramodern épületet.

Bowmont-birtok
A belső tér a lenyűgöző panorámára fókuszál. Ahogy belépünk a házba, az óriási belmagasságú nappaliba érünk. A mennyezetről egy gyönyörű kristálycsillár ereszkedik alá. Ezen a szinten található a konyha is, ahonnan szintén az óceánt kémlelheted. Az ultramodern konyhában van egy hatalmas konyhasziget Miele és Sub-Zero kiegészítőkkel. Az étkező a házat körbeölelő teraszra nyílik.

Bowmont-birtok
Aztán menj le a lifttel vagy a lépcsőn az alsó szintre, a buliközpontba. Itt található a házimozi, golfszimulátor, játékszoba, borkóstoló szoba, valamint egy spa, ahol finn szauna és masszázsszoba vár rád. Ez a szint is egy teraszra nyílik, ahol csobbanhatsz egyet a feszített víztükrű medencében.

Bowmont-birtok
A hálószobák a harmadik szinten vannak, a legnagyobb háló pedig saját terasszal rendelkezik. Az ehhez tartozó fürdőszobában hatalmas nyitott zuhanyzó és egy szabadon álló kád vár.

Bowmont-birtok
A lépcsősor innen a tetőteraszra visz. A kilátás mindent megér.

Bowmont-birtok

Bowmont-birtok

Bowmont-birtok

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek