Ezerszínű robbanások fogadnak a londoni Louis Vuitton butik előtt

A Louis Vuitton londoni üzlete teljesen megújult a tizennégy hónapon át tartó felújítás végére. Az üzletet Peter Marino tervezte újra, a belső teret pedig a színrobbanás szó jellemzi legjobban.

Louis Vuitton butik

A butik előtt egy óriási robbanás fogad minket, majd belépve a színskála minden árnyalatával találkozhatunk. Az 1625 négyzetméteres londoni boltot teljesen újjáalkották, mind a homlokzatot, mind a belső tereket.

Louis Vuitton butik
Belül egy dupla magasságú galéria várja a vásárlókat, amit 43 műalkotás szegélyez. A képek és formák olyan alkotóktól származnak, mint Sarah Crowner, Jim Lambie, Josh Sperling és Matt Gagnon.

Louis Vuitton butik
Az alsó szinten a férfi ruházatot egy színekben úszó eladótérben nézhetjük meg. A harmadik szintet James Turrell fényinstallációja teszi egyedivé. A LED-kijelző lila, sárga, narancs és piros színek között váltakozik. A felújítás során a belső lépcsősort is újraálmodták, amely most már szoborként kígyózik végig a bolton. A fő átrium alatt fotelek és kanapék várják a megfáradt nézelődőket, és itt találjuk az Object Nomades kollekció darabjait is.

Louis Vuitton butik

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek