A Rolls-Royce kutyaágya

Képzeld el, hogy a valaha készített egyik legfényűzőbb kutyaágy tulajdonosa vagy, amelyet nem más, mint a Rolls-Royce tervezett. Ez nem akármilyen kutyaágy, ez egy virágalapú bőr utazóágy, amelyet ugyanolyan aprólékos odafigyeléssel készítettek, mint a márka által ismert luxusautókat.


Ez a Pet-All néven ismert egyedi alkotás nem vásárolható meg a helyi állatkereskedésben. Egyedi darabként tervezték egy jótékonysági rendezvényre. A Rolls-Royce tervezőcsapatát felkérték, hogy vegyen részt a Bonhams éves Goodwoof Barkitecture jótékonysági árverésén. Ez az esemény neves tervezőcsapatokat hoz össze, hogy exkluzív kutyaházakat hozzanak létre, amelyeket aztán kutyamentő szervezetek javára árvereznek el.
Anders Warming, a Rolls-Royce formatervezési igazgatója elmagyarázza, hogy a Pet-All egy „pop-up design, amely utazáskor gyönyörűen összecsukható, majd érkezéskor kinyitható”. A dizájn egy összecsukható virágból merít ihletet. Az ágy minden egyes „szirma” természetes szemcsézetű Tan bőrből készült, és amikor kibontják, egy puha báránygyapjú párnát tárnak fel.

Ezt a luxusgubót úgy tervezték, hogy tökéletes kényelmet nyújtson egy kistestű kutya számára, méretei körülbelül 60×60 cm-esek. Az ágy bőrrel szegélyezett fogantyúval és lézergravírozott címkével is rendelkezik a személyre szabáshoz.

Gondoltál volna valaha is ilyen pazar tárgyra szőrös barátod számára? A Pet-All ágyat figyelemre méltó 1300 fontért (653 USD) adták el a jótékonysági árverésen. Az eladásból származó teljes bevételt a Jai Dog Rescue szervezet kapta, amely a thaiföldi utcai kutyák megmentésével foglalkozik
Ez az extravagáns kutyaágy bizonyítja, hogy egyesek milyen messzire képesek elmenni azért, hogy háziállataikkal királyi bánásmódban részesüljenek. Rávilágít továbbá a jótékonysági ügyek támogatására, a tervezőcsapatok nagylelkűségére és kreativitására. Bár a Pet-All talán nem elérhető a nagyközönség számára, a luxus dizájn és a szívből jövő emberbaráti szeretet ötvözésének szimbólumaként áll.
A Rolls-Royce vállalkozása a háziállat-kiegészítők világába, még ha egyszeri alkotásról van is szó, érdekes kérdést vet fel: mennyit lennél hajlandó költeni arra, hogy háziállatodnak ízelítőt adj a magaséletből? Egy olyan világban, ahol egyes kutyafajtákért súlyos összegeket kell kifizetni, egy ilyen luxus kiegészítővel való kiegészítés minden bizonnyal felkeltené a figyelmet és beszélgetéseket váltana ki.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek