A tetovált autók

Autót ábrázoló tetoválást láttunk már – de tetovált autókat nem valószínű. Az elmúlt években világszerte rendkívüli népszerűségnek örvend a tetoválás művészete, és egyes esetekben igen meglepő verziókkal is találkozhatunk: fehér tintával készült tetoválások, halványuló tetoválások, vagy akár banánokon és szobrokon lévő tetoválások.

Takahiko Izawa, a gépjárműfényezés szakértője most egy újabb különlegességgel, az autók teljes felületét beborító tetoválásokkal rukkolt elő.
Az autók átveszik az emberi test szerepét; vászonná válnak, amelyre a művész felviheti kifinomult műalkotásait. Az autótulajdonos kérhet teljes tetoválást, vagy díszíttetheti járművét olyan kisebb részeken is, mint az oldalsó tükrök vagy a kilincsek.

Takahiko Izawa

A Rohan Izawa Art Design egy professzionális festékgyártó cég, amelyet a jól ismert Takahiko Izawa vezet. Rohan több mint egy évtizedet töltött az „IZ metal” nevű fémfestéktípus kifejlesztésével, amellyel aprólékos mintákat lehet fújni az autókra.

Takahiko Izawa

Ahogy a hasonló típusú festékek is, az „IZ metal” masszív fényességet és tartósságot biztosít, nem színeződik el és nem károsodik az ultraibolya sugárzás hatására. Mindeközben olyan jellegzetes fémtónusa van, akár egy tükörnek, és nemcsak a kiegészítő részeket, hanem az egész karosszériát is díszíthetjük vele.

Takahiko Izawa
Ez az egyedülálló háromdimenziós festék textúrált megjelenést kölcsönöz az autók sík felületeinek. A geometrikus minták, zebracsíkok vagy organikus formák kiemelkedő, izgalmas műalkotássá varázsolják a járműveket.

Takahiko Izawa

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek