Farmok farmja

A milliárdos és médiamágnás Rupert Murdoch gyökeret ereszt Montanában (a múlt hónapban egy 200 millió dolláros farmot vett ott), így most minden szem a „Treasure State”-ként becézett állam tágas, nyílt tájaira szegeződik. Annak, aki ingatlant szeretne vásárolni ezen a környéken, nagy szerencséje van, hiszen most került fel a netre ez a 40 millió dolláros otthon.

Aquarius

Az ingatlan az Aquarius nevet kapta, mely nevet a háromhektáros, pisztrángokkal teli tó és a telken található folyók ihlettek. Egy összesen 23 hektáros telekről van szó, amelyet egyebek mellett strandok, vízesések és egy dokk jellemeznek. Annak, aki szeret horgászni, ez a hely nagyon is a kedvére lesz.

Aquarius
Ami a helyszínt illeti, az ingatlan Bozemanban, a Sziklás-hegység festői városában található. A hirdetési szerint az Aquarius mindössze négy mérföldre van Bozeman belvárosától, a Main Street-től, így bár elegendő privát szférát nyújt, nincs túl messze a várostól.

Aquarius
A fő rezidencia körülbelül 2088 négyzetméteres és háromszintes. Mind a hat hálószobához tartozik egy-egy erkély, így akárhol vagyunk, gyönyörű kilátást élvezhetünk. Az fő lakosztály saját ülősarokkal, kandallóval és egy spa-hoz méltó fürdőszobával rendelkezik.

Aquarius
Az Aquarius sokféle életstílushoz illik, beleértve a lovasokét is, mivel már egy istálló és karámok is vannak a telken. A borbarátok számára jó hír, hogy a borospince 4000 palack tárolására alkalmas, tehát bármelyik gyűjtő számára elegendő helyet biztosít.

Aquarius

További felszereltségek közé tartozik egy házimozi és egy beltéri edzőterem és sportpálya azok számára, akik otthon szeretik elvégezni a napi edzést.

Aquarius
Az Aquarius név a végtelenített medencével válik igazán indokolttá, bár a hidegebb hőmérséklet miatt valószínűleg nem lehet egész évben használni.

Aquarius

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek