A tökéletes és egyedi spa élmény

A wellness tökéletes harmónia a test és lélek között, de az Effe Perfect Wellness (korábban Effegibi) számára sokkal többet jelent. A cég olasz spa kellékek gyártásával foglalkozik, mint a török fürdők vagy luxus szaunák.

Effe Perfect Wellness

Életminőségünket alapvetően meghatározzák a szolgáltatások, a szórakoztatás és a lakótér. Életünk minden területén magas színvonalú szolgáltatást várunk el, legfőképpen a hotelekben és spakban. Az Effe 30 éve használja fel a forró víz erejét a finn szaunák rituáléjára és a közel-keleti gőzfürdőkre építve, hogy elhozza ezt mindennapi életünkbe. Azon dolgoznak a tervezőkkel és az ügyfelekkel, hogy személyre szabják a tökéletes wellness élményt.

Effe Perfect Wellness

Az Effe mindig is tisztelte a wellness hagyományait és folyamatosan fejleszti ki a legmodernebb rendszereket, hogy még jobban kihasználja a víz és hő előnyeit.

Effe Perfect Wellness

Céljuk, hogy teljes körű wellness élményt biztosítsanak mindenki számára. Az évek során portfóliójukba került a kromoterápiás, aromaterápiás és hangdiffúziós szolgáltatásuk is. Minden termékük a legmodernebb technológiák és igazoltan magas minőségűk anyagok felhasználásával készül, melyek személyre szabott, elegáns dizájnnal kínálják a szaunák előnyeit otthonunkban.

Effe Perfect Wellness

Arra törekednek, hogy minél hatékonyabb és érzékibb termékeket kínáljanak. 30 év tudás és tapasztalat van minden projekt mögött. Technikai konzultációval is szolgálnak, melybe beletartozik a tervezés, kivitelezés és felszerelés, mely során a tervezők a munka minden fázisába bevonják az ügyfeleket, hogy elvárásaiknak tökéletes megfeleljen az élmény. A személyre szabott szolgáltatás védjegyükké vált.

Effe Perfect Wellness

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek