A vizek emírje

A Gresham híres arról, hogy úttörő gigayachtokat próbál ki, ez alól a legújabb 394 láb hosszú szépség sem lehet kivétel. Az Emir nevet viselő koncepciónak több közös vonása van egy 5 csillagos üdülőhelyen, mint egy, nyílt tengert átszelő hajóval.

Az Emir egy karcsú, teljesen fehér, vonzó vonalakkal és drámai sebességgel rendelkező hajó, bár a luxus belső tér igazán megkülönbözteti többi hozzá hasonló társától. Az UK Studio megduplázta mind a nagyságát, mind az eleganciáját, hogy olyan lakóhelyiségeket teremtsen, amelyek mindennel versenyeznek, amit az ember a szárazföldön talál.

EmírA középpont egy széthúzódó, dupla magasságú főszalon, amelyet a stúdió illően báltermeként ír le. Gondoljunk a Titanic báltermére, amelyet a 21. század képére újragondoltak. Luxus bútorokkal, magas mennyezettel, ívelt lépcsővel és körbejárható erkéllyel rendelkezik, amelynek két szintjén a padlótól a mennyezetig érő ablakok panorámás kilátást nyújtanak.

EmírAhogy számítani lehetett rá, a tulajdonos lakosztály szintén pazar. A teljes fénysugarú master lakosztály mellett van egy külön szalon, amely saját étkezővel, játékasztallal és teljesen felszerelt bárral büszkélkedhet, valamint egy külön terasz, amely jakuzzival és óceánra néző kilátással rendelkezik.

Emír

Az Emir nem kevesebb, mint öt fedélzetet kínál, két helikopterleszállóval együtt, amelyek nappali kirándulásokhoz is használhatóak. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a taton konzolos úszómedence található, amely a fő fedélzetről az alsó szintre folyik. Itt élvezheti az úszóplatformos strandklubot, az edzőteremmel rendelkező wellnessközpontot vagy a mozit.

Emír

A Gresham korábban írt egy 328 láb hosszú futurisztikus hajóról, melynek interiőrje egy sci-fi film díszletére emlékeztet, valamint egy jégtörőről is, ami expedíciós yacht létére óriási külső fedélzeti felülettel rendelkezik.

EmírA stúdió nemrégiben együttműködött az OceanX-szel is, hogy egy volt tengeri felmérő hajót 285 méteres felfedezővé alakítson. Az OceanXplorer névre keresztelt hajón fedélzeti filmstúdió található, amelyet a Titanic rendezője, James Cameron tervezett, de ha jobban megnézzük, a két híres hajót több közös hasonlóságot is felfedezhetünk rajtuk.

Emír

Emír

Emír

 

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek