Szeljük át stílusosan az óceánt

A JetBlue-nak köszönhetően mostantól még fantasztikusabb élményt nyújt a transzatlanti utazás. A New York-i központú légitársaság meglehetősen előkelő ülőhelyekkel rukkolt elő azok számára, akik óceánokat átszelve utazgatnak a nagyvilágban.


A projekt magában foglalta a 2014-ben bevezetett JetBlue Mint prémium utasterének teljes átalakítását. Két tucat ülést magánkabinná alakítottak, melyek tolóajtóval, egyedülálló Tuft & Needle üléspárnákkal és egyéb exkluzív kiegészítőkkel vannak felszerelve.
A felújítás részeként a légitársaság egy új, szuperluxus opcióval is előállt, amely a „Mint Studio” nevet kapta (fent). A JetBlue szerint ez a kabin minden amerikai légitársaság prémium ajánlatánál tágabb teret biztosít az utasoknak (négyzetméter per ülőhely).

JetBlue
Kezdetnek a JetBlue 24 magánkabint épít ki az egyfolyosós Airbus SE A321LR gépein, melyek az év utolsó harmadától kezdve, New Yorkból és Bostonból repülnek Londonba. Emellett a társaság az új és tágas utasterű A321-es gépein 14 magánkabint hoz létre – ezek a járatok júniustól, New York és Los Angeles között fognak közlekedni.

JetBlue
A studiók és magánkabinok minden részletét a luxus jellemzi, a famintázattól és vegán bőrtől kezdve a hangulatvilágításig, mely kényelmesebb repülőutat biztosít. A kabinok billenthető 17 ujjnyi képátlójú szórakoztatórendszerrel és beépített telefontartóval vannak felszerelve, és elég helyet találunk bennük laptopunk, cipőnk és poggyászunk tárolására.

JetBlue
A studiókban ezzel szemben 22 ujjnyi átmérőjű IFE (fedélzeti szórakoztatórendszer) képernyő, pluszülés lenyitható asztal található, így két személy kényelmesen megvacsorázhat bennük. A JetBlue állítása szerint a lakosztályok vízszintesre dönthető ülései a legnagyobbak az amerikai járatok ülései közül. Tuft & Needle üléspárna, memóriahabos párnák, kifordítható takarók és alvószettek garantálják a kellemes a pihenést.


„Szívünket-lelkünket beletettük a Mint átalakításába, melyet a JetBlue alapvető és legfőbb célja inspirált – hogy minél alacsonyabb áron, minél kivételesebb élményt nyújtsunk utasaink számára”, nyilatkozta a JetBlue elnöke és ügyvezető igazgatója, Joanna Geraghty.
A légitársaság a Mint bemutatása óta már 30 járaton építette ki a kabinokat, elérhetőbbé téve a prémiumutazás lehetőségét. A JetBlue nem árulta el, hogy a stúdiók és kabinok mennyivel kerülnek többe a másodosztályú helyeknél – de mérhető-e pénzben a kényelem?

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek