Árnyék a vizen

A BRABUS német luxusmobil márka együttműködött a finn Axopar Boats csónakgyártóval, és bemutatta a BRABUS Shadow 900 Black Ops Signature Editiont.

A vízi jármű a Mercury Marine legújabb, kettős 450R Verado XL 4,6 literes V8 FourStroke motorjainak 900 lóerős összteljesítményével ütős, akár 55+ csomós teljesítményt kínál, akár 40 csomós tipikus utazósebességgel. A Mercury Joystick Piloting vezeti a vízi jármű vezérlőrendszerét, beleértve a digitális horgonyt és az autopilótát.

BRABUS Shadow 900 Black Ops Signature Editiont
A BRABUS Shadow 900 Black Ops a Sun Lounge-dzsal fejlődik – amely a vállalat szerint mostantól minden BRABUS Shadow 900 modellnél alapfelszereltség – az első fedélzeten kialakított kibővített szociális térnek köszönhetően. Egy új LED keresőfényszóró, fekete motorháztető szürke vagy piros akcentussal az egyéni kárpitszínválasztásnak megfelelően, átdolgozott sárvédő dobozpanelek, fali zsebek és LED-es bukólépcsőfények is növelik az új BRABUS tag exkluzivitását.

BRABUS Shadow 900 Black Ops Signature Editiont
A BRABUS Shadow 900 Black Ops Signature Edition dizájnjegyei közé tartozik a sötét „BRABUS Graphite Black” fényezés, a „BRABUS Graphite” színű kárpitválaszték, valamint a Signature Style grafika és a teljes külső dizájnkoncepción végigfutó piros Signature Stripes, amelyeket elegáns, fekete krómozott hajótest-jelvények kísérnek.

BRABUS Shadow 900 Black Ops Signature Editiont
Mivel ez a kiadás kézzel készül, a nem automatizált, alapos és munkaigényes intenzív eljárások miatt a fényezés, a festés és a polírozás folyamata akár hat hetet is igénybe vehet. A BRABUS a Shadow 900 Black Ops-ot egy 4×4-hez hasonlítja az úton, amelyet a minden időjárási körülményre való alkalmasságából és a tengerre készült sportos haszonjárműből merítettek, köszönhetően a teljesen zárt, időjárásálló kabinnak is.

BRABUS Shadow 900 Black Ops Signature Editiont
A pilótafülkében lévő hétfős emelt ülés rugók együtt a nagyméretű, elektromosan nyitható toló napfénytetővel és két nagyméretű tolóajtóval, amelyek a kabinból kifelé nyílnak. A BRABUS Shadow 900 Black Ops emellett egy dupla érintőképernyős „Glass Helm Information Display”-t is tartalmaz, amely egy frissített BRABUS felhasználói felülettel rendelkezik, beleértve a G-Shock monitorozást, a hajó fő navigációs, motorvezérlési, fedélzeti szórakoztató és vezetést segítő funkcióinak elérését.

BRABUS Shadow 900 Black Ops Signature Editiont
A G-Shock érzékelő és a 1st Mate Marine Safety & Security System a hajó biztonságát és védelmét szolgálja. A vállalat szerint a G-Shock érzékelő segít a sofőröknek biztonságosan navigálni a zord időjárási viszonyok között, míg a 1st Mate rendszer karkötő vagy óra formájában csatlakozik a mobiltelefonhoz, és biztonsági figyelmeztetéseket, vészjelzéseket és lopásgátlót biztosít.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek