Art of Fusion filozófia

A 2020 végén bemutatott Big Bang Unico Berluti Cold Brown után ismét együttműködésre lépett a Hublot és a Berluti, hogy megalkossák a Big Bang Unico Berluti Aluminio-t, az Art of Fusion filozófia legújabb képviselőjét.

Hublot

A karóra, melyből mindössze 100 példány készült, a számlaphoz és a lünettához használt elegáns Aluminio Venezia bőr és a 44 mm x 15,45 mm-es tok szaténozott, polírozott, ötös besorolású titániumának kombinációja. A különleges patina és a különböző monokróm árnyalatok hosszú és bonyolult munka eredményei – a kollekció minden egyes darabja teljesen egyedi a kézműves munka során létrehozott színváltozatoknak köszönhetően.

Hublot
A számlap bőrét, melynek kivágásában feltárulnak az Unico óramű fogaskerekei, két zafírüveg fogja közre. Az indexek és a “Swiss Made” felirat a bőrfelületre vannak rányomva.

Hublot
A lünettának különleges, kétrészes kialakítása van: ragadós, merev gyantával ráillesztik a lünetta első, bőrből készült, körülbelül 1 mm vastagságú darabját a másik, szürke titán darabra, majd ezt rácsavarozzák az óra tokjára. Így a lünetta bőre idővel ugyanolyan patinássá válik, mint a szíj.

Hublot
Az új órát a Hublot MHUB1280 manufaktúra kaliber hajtja. Ez a flyback funkcióval rendelkező, automata, oszlopkerekes kronográf szerkezet 28 800/órás rezgésszámmal működik, 72 órás járástartalékkal.

Hublot
A szíj a szabadalmaztatott One Click rögzítési rendszerrel van ellátva, amely lehetővé teszi viselőjének, hogy egyetlen könnyű mozdulattal kicserélje a szíjat.
A Hublot Big Bang Unico Berluti Aluminio 100 méter mélységig (10 ATM nyomásig) vízálló, és 25200 dollárba kerül.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek