Az első belga sörfürdő Brüsszelben

A WeWantMore tervezi az első belga sörfürdőt “Bath and Barley” néven Brüsszel régi belvárosában. A stúdió célja az volt, hogy a sör és a fürdőzés kombinálásával a pihenés és az intimitás érzését teremtse meg, miközben kiemeli Belgium jól ismert „sör-ökségét.”


"Bath and Barley" Az üvegezett homlokzatról egy ívelt réz installáció – amelyet az ősi sörfőző rézkannák ihlettek – tárul fel, hogy a járókelők bepillantást nyerjenek a belső térbe. A WeWantMore alakította ki a teljes márkaélményt, beleértve a belsőépítészetet, a márkaépítést és a névhasználatot. A fürdőbe belépve az íves formájú kádak, valamint a már meglévő boltíves pince a nyugalom érzetét keltik.

"Bath and Barley"
A mennyezetről lelógó szárított árpa és komló aromájukkal érzéki élményt nyújtanak, míg a lelógó ágak lágyítják a meleg fényt. Továbbá a falakat domborműves nyersbeton burkolat fedi, a kék kőburkolat pedig földes jelleget kölcsönöz a térnek.

"Bath and Barley" A stúdió igyekezett olyan hagyományos anyagokkal dolgozni, mint a réz, a gabona és az ólomüveg, hogy életben tartsa Belgium középkori sörfőzési kultúráját.

"Bath and Barley" Az ólomüveg felületek függönyként szolgálnak, biztosítva a látogatóknak a magánéletet. Eközben a templomszerű illusztrációk – amelyek sörfőző szerzeteseket és papokat ábrázolnak – a belga sörkultúrát és történetet idézik fel. A lépcsőház acélkorlátján is hasonló minták, mint a lovagok, üstök és söröshordók találhatók.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek