Luxus rája

Tekintsd meg a lenyűgöző Thilina Liyanage luxusjacht klubját. A manta rája alakja által inspirált klub a partvonal egy részén terül el, és a jacht-tulajdonosok számára egy olyan területet biztosít, ahol elvegyülhetnek, miközben luxusjachtjaik a manta rája perifériája körül dokkolnak.


Thilina Liyanage A klub a vízen és a szárazföldön egyaránt elterül, és szinte úgy néz ki, mint egy manta, amely a part felé úszik, farkával a távoli vízi horizont felé fordulva.

Thilina Liyanage A Luxury Yacht Club a Srí Lankán élő Thilina Liyanage építész és 3D-s vizualizátor fejéből pattant ki, aki a természet ihlette építészeti csodáival kezdett el lenyűgözni. A Luxury Yacht Club egy újabb kifejező vízió a tervezőtől, egy vízparti ingatlan, amelyet egy vízi állat ihletett. A manta rájához való hasonlóság telitalálat, a megfelelő színek, térfogatok, arányok és ívek kidolgozott használatával.

Thilina Liyanage
A manta alakú épület egy óceán vagy tenger partjára épített fából készült mólón lebeg, amelynek nagy szája az építmény bejárataként funkcionál, a farka pedig a klub elágazó mólóit alkotja, ahol a jachtok kiköthetnek. Amíg a jachtok kikötve maradnak, a klub nagy lombkorona nagyszerű teret biztosít a tulajdonosok számára, ahol elvegyülhetnek.

Thilina Liyanage A tágas kialakítás elég nagy a portának, a társalgónak, a bárnak, az étteremnek és egy sor egyéb létesítménynek, amelyeket egy milliomosoknak szánt exkluzív luxusklubtól elvárhatunk.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek