Barkácsgarázs

A Den Outdoors már megmutatta, hogyan építsük meg saját otthonunkat, most pedig azt is megtanítja, hogyan építsük meg az autóink otthonát.


A New York-i tervezőcég bemutatta legújabb barkácsprojektjét, a The Garage-t. A meglepően elegáns építmény nem csak egy jármű számára elég: kettő vagy három is elfér benne, legyen szó személyautóról, terepjáróról vagy teherautóról.
A projekt a cég A-keretes házaihoz hasonló kialakítással rendelkezik, ennek ellenére nem tűnik túlságosan rusztikusnak. A padlótól a mennyezetig érő ablakok egyrészt lehetővé teszik, hogy úgy tegyük közzsemlére járműveinket, hogy közben megvédjük őket az időjárási elemektől, másrészt pedig modern hangulatot kölcsönöznek a garázsnak.

garázs
A The Garage kétféle konfigurációban kapható. Az egyik 60 négyzetméteres, két autónak; a másik 88 négyzetméteres, három autó számára. Mindkét szerkezet tartalmaz egy beépített tárolóhelyet és egy munkaszobát, amely helyet biztosít a motorháztető alatti barkácsoláshoz vagy más tevékenységekhez. Itt mini-splittel fűthetünk és hűthetünk, hogy egész évben kényelmesen dolgozhassunk benne.
Ahogy a Den Outdoors-nál már megszoktuk, a The Garage-t megvásárolva nem egy kész építményt, hanem a megépítéséhez szükséges terveket kapjuk meg. Két lehetőségünk van: választhatjuk az úgynevezett Starter Package-et, amely tartalmazza a cég weboldalán látható garázs megépítéséhez szükséges tervrajzokat PDF formátumban. Vagy kérhetjük a Complete Package-et, amiben az összes tervrajz benne van, beleértve a 3D modelleket és az AutoCAD fájlokat is. A Den Outdoors-szal együttműködve saját igényünkre szabhatjuk a dizájnt, és biztosak lehetünk benne, hogy az megfelel a helyi előírásoknak, amivel megkönnyítjük az építési engedély megszerzését.

garázs
A kezdőcsomag, amely valójában csak a projekt megvalósíthatóságának meghatározására szolgál, 299 dollárba, a teljes csomag viszont 2395 dollárba kerül. És ezen kívül be kell szerezni az engedélyeket, anyagokat kell venni, munkásokat kell felbérelni. A Den Outdoors számításai szerint, ha mindent figyelembe veszünk, a kétkocsis garázs ára 145 275 dollár körül lesz, míg a háromkocsis változat 212 325 dollár körüli összegbe fog kerülni.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek