Bor és zene

A Penfolds Limited Edition lemezjátszó, amelyet egyetlen kézműves készített 100 órányi munkaidő alatt, régi technikák alkalmazásával, audiophile hangzást biztosít, gazdagítva a hallgató és a zene közötti kapcsolatot.

Penfolds

A rejtett borkonzol rekeszében egy ritka “White Capsule” kiadású Grange magnum duó található a 2010-es és 2017-es évjáratból, valamint egy sor luxus kiegészítő, köztük egy kézzel fújt Grange dekanter, amelyet Nick Mount, a vezető ausztrál üvegművész és formatervező készített.

Penfolds
A 2010-es évjáratú bor mély bíborvörösnek ígérkezik. Intenzív, tiszta bodza, szeder és édesgyökér aromák, pörkölt gesztenye, vanília és kamilla jegyekkel. Puha és sűrű bodza, szeder, édesgyökér ízekkel, bőséges finom meszes tanninokkal és mögöttes mokka, vanília és pörkölt gesztenye tölgyfa jegyekkel.

Penfolds

A bor csokoládésan szilárd, bőséges édes gyümölcsökkel zárul. A 2017-es évjárat, amely még nem került forgalomba, mély, élénk bíborvörös színűnek tűnik.

Penfolds

Fedezze fel a pasztrami, őrölt kömény, ragacsos rizspuding, sárgabarack, vaníliarúd és kókuszdióhéj pikáns aromáit. Ízében shiraz gyümölcsökkel teli. Vörös és fekete édesgyökér, égetett vaníliás mályvacukor és étcsokoládé jegyekkel.

 

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek