3 csík, 3 D

Az Adidas a Marcolin szemüveggyártó céggel együttműködve egy limitált példányszámú, 3D CMPT névre keresztelt futurisztikus napszemüveget készít.

A matt fekete színű performance kereteket a 3D nyomtatók legújabb generációjával készítik, amelyek rugalmas nejlonszerkezetet szőnek. Egy speciális bevonat texturált, gumírozott hatást kelt a spirális felületen.

Adidas
A napszemüveget sportoláshoz és a mindennapi életben való viseléshez tervezték, az orrpárnákon és a karokon lévő csúszásmentes érintkezési pontokkal, amelyek kényelmet és stabilitást biztosítanak a dinamikus tevékenység során. Az üreges szerkezetnek és a könnyű polikarbonát lencséknek köszönhetően a 3D CMPT mindössze 20 grammot nyom.

Adidas
“Az adidas DNS-éből, amelyet a nagy teljesítményű vonalak és anyagok folyamatos keresése jellemez, egy olyan keret jön, amely arra hivatott, hogy a legmodernebb technológiáknak köszönhetően nyomot hagyjon a szemüvegek evolúcióján” – írja le az adidas sajtóközleményében.

Adidas

A 3D CMPT keret 150 darabra lesz limitálva, és 415 dollárért lesz kapható az adidas weboldalán a Creative Club Week ideje alatt, augusztus 23-án.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek