Alkalmi vétel

Néha megéri csökkenteni az árat. Chrissy Teigen és John Legend legalábbis így tapasztalta. A pár három hónappal ezelőtt csökkentette 24 millió dollárért meghirdetett Beverly Hills-i otthona árát 18 millióra – és már meg is van az új tulajdonos. A 16,8 millió igazán nem rossz összeg, főleg, ha belegondolunk, hogy ők 14 millióért vásárolták 2016-ban.


IngatlanA házat korábban Rihanna lakta. Az akkor még sokkal csillogóbb és modernebb stílusú otthon átalakítását Legendék Don Stewartra bízták. A Desiderata Design tervezője már korábbi, New York-i és Los Angeles-i otthonaikon is dolgozott.

Ingatlan
Stewart bámulatos munkát végzett a 780 négyzetméteres házzal – külön kiemelendő a Tájföldről érkezett, kézzel faragott tikfa mennyezet. A ház összesen hét hálószobával és kilenc fürdőszobával rendelkezik, valamint házimozi, konditerem és egy, a tengerre néző játékterem is helyet kapott benne.

IngatlanA fő lakosztály tulajdonképpen egy őrületesen tágas szentély, melynek privát erkélye, dupla, polcvilágítással rendelkező gardróbszobája, és olasz márványból készült fürdőkádja van.

Ingatlan
A 0,84 hektáros telken bőven van hely szabadtéri tevékenységeket folytatni. A pár fűtött sósvizű kádat és tágas szabadtéri konyha részleget is kiépíttetett.

Ingatlan
És hogy miért válnak meg mindettől? Terveik szerint a család hamarosan tovább bővül, ezért nagyobb otthonra van szükségük. Már le is perkáltak 17,5 millió dollárt egy 10500 négyzetméteres Beverly Hills-i ház felújításáért. Legend az Instagramon élőzve mutatta be legújabb házukat, melynek központjában egy fa áll. Az „Élet Fája” fiuk, Jack emlékékét őrzi, akit 20 hetes magzat korában vesztettek el.

Ingatlan
A Wall Street Journalban az áll, hogy az előző házat egy rejtélyes „magántőke befektető” vásárolta meg. Akárki legyen is, számíthat rá, hogy Teigen néha beállít hozzá, mivel – ahogy azt az Architectural Digestnek elmondta –időnkét szereti meglátogatni korábbi otthonaikat az édesanyja társaságában.

Ingatlan

Ingatlan

 

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek