Chimera szék

Simon Colabufalo tervező megalkotta a Chimera széket, amely a CNC parafa és a homokba öntött alumínium átgondolt integrációját mutatja be, létrehozva a fenntartható elemek kiegyensúlyozott összjátékát.

A céltudatos megközelítéstől vezérelve Colabufalo olyan ülőalkalmatosságot alkotott, amely a párnázott parafa puhaságát egy robusztus alumínium talapzattal ötvözi. A CNC parafagyártás alkalmazása nemcsak a kényelmet fokozza, hanem a hulladékot is minimalizálja, mivel a megmaradt anyagokat hatékonyan újrahasznosítják új blokkokba.
A parafa fákból történő kitermelését precízen és gondosan végzik, hogy az ökológiai hatást a lehető legkisebbre csökkentsék. Az alacsony olvadáspontú alumínium kiválasztása a fenntarthatóság egy újabb rétegét adja a székhez.

A homoköntési eljárás tovább optimalizálja az anyagfelhasználást, mivel csak a kívánt forma eléréséhez szükséges mennyiséget olvasztja meg. Lényegében Simon Colabufalo Chimera széke céltudatos és környezettudatos módon ötvözi a CNC parafát és a homokba öntött alumíniumot.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek