Design Hírek

Phantom Sofa, a sziluettnek tűnő luxuskanapé

Igor Chak alkotása, a Phantom Sofa egy minimalista bútordarab. A keskeny profilok ellenére a váz nagyon erős. A szénszálas anyagból és különböző fémekből készült szerkezeten lévő párnák szintén időt állók. A memóriahabos párnázat kényelmes, ráadásul remekül szellőzik.

Design Hírek

Kalligráfia ihlette bútorsorozat

Az Ink Collection Apiwat Chitapanya tervezőasztalán született meg. A sorozatot a kínai kalligráfia ritmusa és mozgása ihlette. Az ősi írásmódot külön művészeti ágként tisztelik az országban, régi történelme van. A tervező legújabb bútordarabjai a kalligráfia folytonosságát, a tinta mozgását követik.

Design Hírek

A Gallery ALL bemutatta a MY kollekciót

A Gallery ALL bemutatta a MY kollekciót, amelyet a hongkongi brit dizájn stúdió, a Michael Young tervezett. A Los Angeles-i és pekingi Gallery ALL rendelte meg a bútor kollekciót, amelyet először a Design Miami/Basel 2019 eseményen lehet majd megtekinteni.

Design Hírek

Nem kamu a TAMU

Patrick Jouin a Milánói Design Héten mutatta be összehajtható 3D-nyomtatással készült TAMU székét

Beauty Hírek

Eszement kreációk

Philip Lück műveit Instagramon is megnézheted, csak keresd a Philiplueck nevet. A 24 éves 3D művész a németországi Trierben él, és bár sosem tanult grafikus tervezést vagy 3D illusztrációt – minden készségét egyedül sajátította el –, Phil ma szabadúszó tervezőként dolgozik.

Design Hírek

A folyékony fa

A növekvő fa formái ihlették a Drevva Reception Desk recepciós pultját, amit úgy terveztek, hogy megkönnyítsék az életet.