Design Hírek

Kültéri luxus

Az egyedi bútorokkal foglalkozó Vondom cég Marcel Wanders tervező közreműködésével megalkotott kanapé kollekcióval lehetővé teszik, hogy a pihenni vágyók kültéren is élvezhessék a beltéri bútorok kényelmét. Az általuk közösen megalkotott „Suave” kollekció tartalmaz egy hosszú, személyre szabható, moduláris kanapét, öt különféle méretű puffot, és három méretben kapható virágcserepet.

Design Hírek

Seychelle kültéri kanapé

A Seychelle egy kihajtható kanapé, amely a kényelmet a kertedbe szállítja. Az innovatív design megoldja a tárolási gondokat, hiszen ellenáll az időjárási viszontagságoknak, UV-ellenálló, köszönhetően a külső védőborítónak.

All Tech Design Hírek

Akár a postás is kihozhatja ezt a kanapét

A bostoni házaspár, Mohamed Kamal és Reham Khalifa a Kickstarteren rajtolta el lenyűgöző kanapékoncepcióját. Az Elephant In A Boksz (elefánt a dobozban) névre keresztelt összehajtható kanapé egy apró dobozban érkezik majd a postaládánkba, és az alkotók szerint öt percbe sem telik összerakni. A papírrácsbetétes kanapét egyszerűen csak ki kell hajatnunk, a helyére tennünk és rátenni […]

Design Hírek

Shell Sofa

A hatalmas kanapé átjárható szerkezetet kapott, ami nagyon különlegessé teszi Natalia Komarova alkotását. Külsőre egy teljesen minimalista bútordarabról van szó, azonban a valóságban egy nagyon kényelmes és tágas ülőhely, igazi csemege.