Kültéri luxus

Az egyedi bútorokkal foglalkozó Vondom cég Marcel Wanders tervező közreműködésével megalkotott kanapé kollekcióval lehetővé teszik, hogy a pihenni vágyók kültéren is élvezhessék a beltéri bútorok kényelmét. Az általuk közösen megalkotott „Suave” kollekció tartalmaz egy hosszú, személyre szabható, moduláris kanapét, öt különféle méretű puffot, és három méretben kapható virágcserepet.

Vondom „Suave”

A spanyol „Suave” szó, magyarra fordítva „lágy” elnevezés Marcel Wanders által tervezett formákat hivatott jellemezni, miként azok lágyan, lekerekített görbékkel emelkednek ki a padlóból.

Vondom „Suave”

A kanapék felső egyharmada, mint egy gallér kifelé kanyarodva a kollekcióhoz tartozó virágcserepekhez hasonlítható. A kanapé szabadon testreszabható további ülőrészekkel, párosítható puffokkal és fotelekkel is.

Vondom „Suave”
A „Suave” kollekció egy ötéves együttműködés eredménye a holland tervező és a spanyol bútormárka között. A kollekció megalkotása mellett bevezettek egy új, hihetetlenül ellenálló gyártási módszert injektált poliuretán felhasználásával.

Vondom „Suave”

Ezt a folyamatot legalább 20 szakember felügyeli a legapróbb hibák kiküszöbölése érdekében. A szakértői kivitelezés és a fejlett technológiák használata modern, kifinomult és elegáns kollekciót alkot, amely darabjait az általuk újonnan megalkotott szövettel vonnak be, hogy elhomályosítsák a belső és a külső terek határait.

Vondom „Suave”
Noha a felhasználás és a környezet szempontjából tartós, a Vondom „Suave” kollekciója a tervező érzékiségét és költészetét tükrözi. Visszatükrözi a spanyol márka filozófiáját, erős szinergiát mutatva az excentrikus innováció, a hagyományok és a kikapcsolódás között.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek