Csuklódon az északi fény

A független svéd óramárka, a GoS büszkén mutatja be a Norrsken kollekció új, limitált kiadású kék Guilloché választékát. Az északi fényből merítve az ihletet, ez az időmérő eszköz az északi égbolton táncoló kavargó kék fények megjelenését örökíti meg.

A Norrsken a kézművesek együttműködését eleveníti meg, és egy kézzel esztergált guilloché számlapot tartalmaz, mikrorotoros óraművel. A svéd kristályból formázott, kézzel fújt indexgyűrű rendkívüli mértékű lumineszcenciát enged át tiszta felületén, elárasztva a számlapot élénk kék tónusokkal.

GoS

A Norrsken többféle tokgyűrűvel, számlapokkal és lünettákkal kapható. Az óra középpontjában a GoS03 kaliber áll, amely prémium kivitelezéssel és egyedi, damaszkuszi acélból kézzel kovácsolt mikrorotorral rendelkezik.

GoS

A kék Guilloche-opció mikrorotorja Midnight Blue hőkezelt fényezést kap, amely korábban csak a GoS damaszkuszi acél számlapokhoz volt elérhető. Limitálva 50db-ra, minden óra egyedi és megrendelésre készül. Az ár a kiválasztott opcióktól függően 19 500 és 24 500 dollár között mozog adó nélkül.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek