Díszletek eladók

Noha a játékfilmekben és a tévéműsorokban megjelenő magánházak jó része (nem meglepő módon) Los Angelesben található, azért vannak kivételek, hiszen a forgatások gyakran más helyszíneken zajlanak az autentikus képi világ érdekében.

Az egyik Marilyn Monroe-film, a Buszmegálló című klasszikus egyes jeleneteit, például, egy régi idahoi vegyesboltban vették fel. Ezt a boltot azóta vendégházzá alakították át, és egy nagyobb, korabeli birtokon áll, ami most 16 millió dolláros áron eladó.

Grace’s Diner
Monroe rajongói leginkább Grace’s Diner néven ismerik a rezidenciát. A filmben ide térnek be Beauregard Decker (Don Murray) és Virgil Blessing (Arthur O’Connell) a Phoenixbe vezető útjuk során. Mivel busszal utaznak, mondhatjuk akár, hogy a mostani vendégház volt a címadó buszmegálló.

Grace’s Diner

A duó Montana felé tartva újra betér a vendéglőbe, miután találkoznak a Monroe által alakított énekesnővel, Cherie-vel. A vendégház már kicsit másképp néz ki, mint akkoriban, főleg mivel már nem üzletként működik.

Grace’s Diner

Most egy kétágyas, két és fél fürdőszobás faház, amely kiválóan alkalmas látogató családtagok és barátok elszállásolására (különösen, ha rajonganak Marilyn Monroe-ért). A ház egy nagyjából 12 hektáros magántelken áll.

Grace’s Diner
A leendő tulajdonosok valószínűleg a birtok főépületében töltik majd a legtöbb időt. A nagyjából 570 m2-es otthon öt hálószobával rendelkezik és sokkal modernebb megjelenésű, mint a környéken épült családi házak nagy része. A tágas épületeket kültéri szórakozó részlegek egészítik ki, ráadásul a birtok bármely pontjáról nagyszerű a kilátás.

Grace’s Diner
A listán szerepel egy Party Barn nevű épület is (igen, tényleg így hívják, hogy „parti pajta”) amely nem annyira a lovak és más jószágok elhelyezésére, inkább nagy és zajos bulik megrendezésére szolgál. Ideális ingatlan ez a bulikirályok részére, hiszen hálószobát, fürdőszobát és konyhát is találnak a parti helyszínén.

Grace’s Diner
A filmes múlton kívül a táj az, ami miatt a leginkább megéri ideköltözni. A birtokon több privát tó is található, és mivel Ketchumtól északra fekszik, messze esik minden nagyobb várostól. Tehát tökéletes helyszíne a csendes hétvégi kiruccanásoknak.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek