“Hotel Lagerfeld”

Kevesen fognak olyan luxuséletet élni, mint a néhai nagy Karl Lagerfeld. De nyaralni azért megpróbálhatunk úgy, ahogy ő tenné.


A Villa La Vigie, a divatikon egykori nyaralója a franciaországi Cote d’Azurban most az Edge Retreats-en keresztül kibérelhető. A pazar ingatlan persze elég tágas ahhoz, hogy az összes divatmániás barátunkat és ismerősünket is magunkkal vigyük.

Karl Lagerfeld
Mivel Lagerfeld egykor a Chanel, a Fendi és saját, névadó divatmárkájának kreatív igazgatója is volt, nehéz elképzelni, hogy 2019-ben bekövetkezett halála előtt mást is csinált volna, mint dolgozott. Akár csinált, akár nem, több mint egy évtizeden át az egész francia Riviéra egyik legelőkelőbb villáját birtokolta.

Karl Lagerfeld
Lagerfeld 1988-ban vásárolta meg a Roquebrune-Cap-Martinban, a Földközi-tengerre néző dombtetőn található, 130 négyzetméteres, 1902-ben épült lakást. A háromszintes főépületet maga az divattervező újította fel, és hat tágas kétágyas hálószobával és négy fürdőszobával büszkélkedhet, ami 12 vendég számára is több mint elegendő helyet biztosít.

Karl Lagerfeld

A földszinten a legmodernebb gépekkel felszerelt gourmet konyha, egy hangulatos könyvtár és egy biliárdszoba található. Van egy külön iroda is, ha Lagerfeldhez hasonlóan gyakran intézünk fontos üzleti ügyeket.

Karl Lagerfeld
Magát a villát egy 237 négyzetméteres terasz veszi körül, amely egy gyönyörű, erdős parkra néz. A szabadban találunk egy hívogató jacuzzit, amiben remek élmény a csillagos eget bámulni. A nyugalom és csend garantált, mivel az ingatlan csak egy magánbejáraton keresztül közelíthető meg.

Karl Lagerfeld
Lagerfeld idilli rejtekhelye 2022. december 22-ig bérelhető, így lehetőség nyílik arra, hogy mind a négy évszak szépségét kiélvezzük Dél-Franciaországban. Egy éjszaka ára héttől függően 17 332 dollártól 52 000 dollárig terjed.

Karl Lagerfeld

Természetesen néhány luxusszolgáltatás is jár hozzá, mint például a magánszakács által elkészített napi reggeli, a házvezetés és a 24 órás biztonsági szolgálat. Emellett ingyenes belépést kapunk az exkluzív Monte-Carlo Beach Clubba, ami a villától csak egy köpésre van, ráadásul privát stranddal és olimpiai méretű úszómedencével rendelkezik.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek